Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhesen mas ferfival?

Terhesen mas ferfival?

Figyelt kérdés
Nem terveztuk a babat, a parom nem akarta a gyereket, szamomra nem volt kerdes, hogy megtartsam. Nem elunk egyutt, es o most a tavolsagtartasaval valaszol arra, hogy en megtartottam a gyereket. Ez egy reszrol nekem nagyon rosszul esik, mas reszrol eleg regota megy ez mar igy, es hat... en sem vagyok fabol. Egy regi baratom kozeledik hozzam, szamara nagyon is vonzo az, hogy anyuka leszek, ot is nemreg hagyta el a baratnoje. Engem a parom sok hulyesege utan megnyugtat a kozelsege, jol esik a gyengedseg, es az, hogy valakinek a babaval egyutt is kellenek. A babanak is kijarna mar egy kis endorfin a sok stessz es sirbakolas utan. A gyerekem apja meg kozben tanakszik, hogy mi legyen, es ha visszajonne, visszafogadnam barmikor, es meg is bocsajtanek neki, mert szeretem, es vegtere is a gyerekem apja. De most elegge ki vagyok keszulve es hianyzik a szeretet es az oleles, akitol megkapnam, azt pedig regota ismerem es megbizom benne. "Perverz" dolog terhesen mas ferfival lefekudni? Volt mar valaki hasonlo helyzetben?
2011. dec. 19. 13:18
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
67%
Nekem nem menne és kihasználás is lenne, hiszen visszafogadnád a párodat, tehát őt szereted.
2011. dec. 19. 13:20
 2/24 anonim ***** válasza:
48%
őszintén?elég gusztustalan lenne...de hát te tudod..ha ennyire ki vagy éhezve..akkor...
2011. dec. 19. 13:24
 3/24 anonim ***** válasza:
70%
Az azért kemény, hogy normális párkapcsolat és ezek szerint erős anyagi hwelyzet nélkül ráadásul lyen gyerekes gondolkodással gyereket akarsz nevelni... Hány éves vagy? 15?
2011. dec. 19. 13:25
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg nem szereted már a gyerek apját, csak a gyerek miatt fogadnád vissza ösztönből. Tedd azt ami jól esik, ne kérj ebben tanácsot. Úgyis mindenki azt fogja írni, hogy fúújj de gusztustalan stb. Az is lenne, ha közben együtt lennél az apával, de nem vagy vele és főleg nem vagy senki tulajdona. Ha elhagyott, miért gyötörjön pont téged a lelkiismeret?
2011. dec. 19. 13:30
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Ne használd ki a barátod jóhiszeműségét, nem ér annyit, a "párodat szereted".

Egyébként elgondolkodtató h előbbi elfogadna téged egy másik gyerekével együtt is, míg a másodiknak a sajátja sem kell igazán. Hosszú távon gondolkozz el rajta h mire lenne szüksége a babádnak. Bár persze reméljük h Apa is felnő a feladathoz és boldog kis család lesztek mire megérkezik a babó.

2011. dec. 19. 13:33
 6/24 anonim ***** válasza:
94%
ez dúrva. előbb zárd le a kapcsolatot a gyerek apjával aztán lehet hancúrozni.azt hogy szereted a gyermeked apját azt kétlem.
2011. dec. 19. 13:36
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Számomra ez egy új esély lenne az újra kezdésre!

Hidd el, ha most így viselkedik a leendő gyermeked apja, akkor később sem lesz jobb a helyzet. A születendő gyermek sem fogja megkapni azt a törődést ami járna neki.

Most kaptál egy lehetőséget egy új férfi személyében. Tök mindegy hogy nem ő a vér szerinti apa. Ha tényleg eltud így fogadni, hogy babát vársz akkor jók az esélyek arra, hogy a gyerek apaként fog rá tekinteni. És Ő pedig mint saját gyerekére. A nevére veheti, és egy újszülöttet úgy nevel, ahogy ő szeretné.

Ehhez viszont kötelező lezárnod a mostani kapcsolatot és a későbbi fel elevenítés legkisebb gondolatától is mentesülni kell!

Legyen előtted mindig az, hogy sokkal többet érdemelsz mint amennyit a jelenlegi párod jelen helyzetben lévő passzivitása nyújt.

2011. dec. 19. 13:37
 8/24 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem egyáltalán nem perverz dolog, van ilyen is, ha az új pasi biztonságot ad, s valóban nem zavarja a gyerek (esetleg akár fel is nevelné), miért ne vághatnál bele? Persze csak egy alapos mérlegelés után.
2011. dec. 19. 14:00
 9/24 A kérdező kommentje:
Nem 15 vagyok, hanem dupla annyi. Van anyagi hatterem. Nem gyerekes vagyok, hanem maganyos, csalodott, szomoru, es mindenekelott vegtelenul stresszes a parom hulyesege(i) miatt, ami mindennel jobban art a babanak - amire o persze nem gondol, hogy nem most kellene "igazsagot szolgaltatni". Ezen kivul terhes vagyok, es lehet hogy sokan nem tudjak milyen ez, de majd szetvetnek a hormonok es a libido, foleg most, hogy "nincs" ferfi az eletemben. es szegyen-nem szegyen, nem tehetek rola, allandoan az jar a fejemben ami egy serdulo kamasz fiunak amikor hajnali magomlese ven. Most lenne valaki, aki oromet erzelmi biztonsagot adna, a babamat kinzo stressz helyett vegre hosszu ido utan "kipihenhetne" magat, ahogy en is.Ugyanakkor mem kernek tanacsot, ha szamomra nem lenne "furcsa". Masnak mar eleve az furcsa, hogy terhesen egyutt legyen a parjaval, en meg mar rogton nem is a parommal. Egy kicsit ugy ereznem magam, mintha a gyerekem apja is "ott lenne", meg ugye kb a gyerek is, es ez igy egyutt mar egy kicsit sok... Raadasul terhesen eloszor lennek egyutt ferfival, mert elso baba, es amiota megtudtam, ugye "buntiben vagyok". Na. Valahogy igy. En it agyalok, hogy mi a tisztesseges, a gyerekem apjanak meg nem hinnem hogy egy pillanatra is gondot jelentene a magany... Sajnos azt gondolom, nem lesz alkalmam arra, hogy megbocsassak neki es visszafogadjam. A baratomat nem hasznalnam ki, ez amolyan "egymas vallan sirjuk ki magunkat" lenne.
2011. dec. 19. 14:18
 10/24 anonim ***** válasza:
76%

Ezt kétlem.

Azt mondtad ő a babával együtt elfogadna.

Rohadtul fog ez fájni valamelyikőtöknek.

2011. dec. 19. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!