Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhesen mas ferfival?

Terhesen mas ferfival?

Figyelt kérdés
Nem terveztuk a babat, a parom nem akarta a gyereket, szamomra nem volt kerdes, hogy megtartsam. Nem elunk egyutt, es o most a tavolsagtartasaval valaszol arra, hogy en megtartottam a gyereket. Ez egy reszrol nekem nagyon rosszul esik, mas reszrol eleg regota megy ez mar igy, es hat... en sem vagyok fabol. Egy regi baratom kozeledik hozzam, szamara nagyon is vonzo az, hogy anyuka leszek, ot is nemreg hagyta el a baratnoje. Engem a parom sok hulyesege utan megnyugtat a kozelsege, jol esik a gyengedseg, es az, hogy valakinek a babaval egyutt is kellenek. A babanak is kijarna mar egy kis endorfin a sok stessz es sirbakolas utan. A gyerekem apja meg kozben tanakszik, hogy mi legyen, es ha visszajonne, visszafogadnam barmikor, es meg is bocsajtanek neki, mert szeretem, es vegtere is a gyerekem apja. De most elegge ki vagyok keszulve es hianyzik a szeretet es az oleles, akitol megkapnam, azt pedig regota ismerem es megbizom benne. "Perverz" dolog terhesen mas ferfival lefekudni? Volt mar valaki hasonlo helyzetben?
2011. dec. 19. 13:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
78%

Ezek szerint már csal is téged úgy hiszed ? Te pedig csak úgy beletörődsz ? Közben meg épp neked is kellene a sex.

Hát akkor itt szerelem, tisztelet, törődés stb. stb. már nincs csak az a ragaszkodás részedről, hogy a gyereked apja.

A barátodat viszont kihasználod, azzal hogy ő elfogadna gyerekkel együtt, az nem kalandot, vigasztalást jelent, hanem jövőt együtt.

Ha te a régi barátot csak régi barátnak látod, akkor hagyd a fenébe, vagy, mondd meg neki, hogy te nem kapcsolatra gondolsz, csak per pillanatnyi örömre, legyél vele őszinte ha már oda juttok. Mert ha nem , még te fogod magad még rosszabbul érezni vele szemben is, pedig ő nem bánt téged.

Ennek a jelenlegi párod kapcsolatnak meg nem nagy jövőt jósolok.

De most nem tudsz dönteni ebben a másálapotban a hormonaid dolgoznak, nem könnyű, mindenesetre a hülyeségeket, felelőtlenséget, megbántást nem halmozd magadnak.

Maga a tett amit fontolsz, számomra elég bizarr. Gondolatban mégcsak elmegy, de végrehajtani már biztos én nem tudnám megtenni kismamán mással.

2011. dec. 19. 15:32
 22/24 A kérdező kommentje:
Tudod, amikor nyitsz egy masik ember fele, akkor normalis esetben sem ugy megy, hogy elso pillanattol kezdve aso-kapa-nagy harang. Ez kihasznalas volna? En nyitnek valaki fele, akit mar regebbrol ismerek, es tudom, hogy sem en nem akarok neki rosszat, sem o nekem. Lehet, hogy bele tudnek szeretni, vagy elfogadni "mostohaapunak", de ezt nem tudom, ha nem engedem meg magamnak, magunknak ezt a lehetoseget. Es igen, az is benne van a pakliban, hogy apu eszbe kap es sirva konyorog, hogy bocsassak meg neki. Vagy az, hogy a baratom regi baratnoje allit be ugyanigy. Nem tudom, hogy mikor jon el az ideje, hogy valaki tovabblepjen, ha gyerek is van a dologban. Es hogy lehet-e egyaltalan. Nem tudom, hiszen eloszor hagytak/hagynak el elso terhesen... Ezert kerdezek meg masokat. Te valaki ismer valakit hasonlo helyzetben? Marmint tud valaki olyan norol, aki terhesen "pasizott be"? Biztosan kell, hogy legyen ilyen. Hacsak a "Nicsak kibeszel"-t vesszuk a taxisoforrel. Nem lehet olyan durva, ha azt a filmet 12 even alul is nezhetik.......... Vagy de??
2011. dec. 19. 15:56
 23/24 anonim ***** válasza:
tehát a párod már most is valószínűleg csal , elutasítja a gyereket és téged is. kérdem én miért nem penderíted ki??? pláne ha lenne egy olyan aki elfogana szeretne. tudod hogy fogsz járni? két szék közül a padlóra és nevelheted egyedül a gyereked.
2011. dec. 19. 17:47
 24/24 anonim ***** válasza:
76%
Azzal hogy a parod eldobott teged es a gyermeket,.attol meg nem vagy koteles ra varni evekig.felnott emberek vagyunk ,.es megszolni mast konnyu ,plane ha nem vogyunk illetve voltunk ebben a helyzetben amiben most te vagy,.te is ember vagy es neked is vannak erzeseid es vagyaid ,.ha tenyleg ennyire nem erdekli a parodat hogy mi is van veletek,.,akkor tedd azt ami neked jol esik,.tudom mien terhesnek lenni,bar az igaz hogy nagyon jo ferjem van ,es imadom is ,.de veled ellentetben ne foglalkozz a negativ hozzaszolasokhoz,.ha biztos vagy abban hogy kesobb se fog megjavulni a ferjeddel valo kapcsolatotok,.akkor miert ne hagynad azt hogy az a masik szeressen titeket ugy ahogy azt ti megerdemlitek,.
2011. dec. 19. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!