Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhesen mas ferfival?

Terhesen mas ferfival?

Figyelt kérdés
Nem terveztuk a babat, a parom nem akarta a gyereket, szamomra nem volt kerdes, hogy megtartsam. Nem elunk egyutt, es o most a tavolsagtartasaval valaszol arra, hogy en megtartottam a gyereket. Ez egy reszrol nekem nagyon rosszul esik, mas reszrol eleg regota megy ez mar igy, es hat... en sem vagyok fabol. Egy regi baratom kozeledik hozzam, szamara nagyon is vonzo az, hogy anyuka leszek, ot is nemreg hagyta el a baratnoje. Engem a parom sok hulyesege utan megnyugtat a kozelsege, jol esik a gyengedseg, es az, hogy valakinek a babaval egyutt is kellenek. A babanak is kijarna mar egy kis endorfin a sok stessz es sirbakolas utan. A gyerekem apja meg kozben tanakszik, hogy mi legyen, es ha visszajonne, visszafogadnam barmikor, es meg is bocsajtanek neki, mert szeretem, es vegtere is a gyerekem apja. De most elegge ki vagyok keszulve es hianyzik a szeretet es az oleles, akitol megkapnam, azt pedig regota ismerem es megbizom benne. "Perverz" dolog terhesen mas ferfival lefekudni? Volt mar valaki hasonlo helyzetben?
2011. dec. 19. 13:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
ha ennyire jó a kommunikáció a barátoddal, kérdezd meg tőle, h neki belefér-e érzelmek nélkül vagy komolyabbra gondolt?nem a szex elítélendő számomra mással(bár fura, de értem a logikát és te esetedre értelmezem a válaszom, én speciel nem tenném), hanem h esetleg a srác családot akar, majd ha beállít az apa, akkor közlöd, h köszi az eddig (meg)támogatást, minden jót. Ha neki is csak szex, hajrá!
2011. dec. 19. 14:22
 12/24 A kérdező kommentje:
Na es igen, az is benne van, hogy nem kizart, hogy a gyereket is ugy fest jobban szeretne/szereti mint az "igazi" apa, aki eddig csak artott a babanak azon kivul, hogy megnemzette...
2011. dec. 19. 14:24
 13/24 anonim ***** válasza:
78%

En biztos ugy kiba.sznám azt a férfit, aki terhesen ott hagyott. Nyitnék az uj kapcsolat felé, foleg ha nem gond neki, hogy gyerek lesz. Nagyon nagy szukség lesz egy kitarto társta, aki melletted áll a szulés után. Kemény dolog lesz, de megéri.

Udv.

11 hos kislány anyukája

2011. dec. 19. 14:29
 14/24 anonim ***** válasza:
38%

Azért ne ítéld el élből az apát.

Neki nincsenek hormonreakciói, max. az adrenalinja emelkedett meg a hír hallatán. Aki nem készül az apaságra, attól nem várható el,hogy élje bele magát. Nem benne növekszik,nem ő érzi a mozgását. Szóval ez idővel változhat. A gyerek véletlen sikerült be, vele kellene tisztáznod a dolgokat. Nem feltétlenül rossz ember, és nem is feltétlenül lesz belőle rossz apa, csak ez a helyzet felkavarta.

2011. dec. 19. 14:30
 15/24 anonim ***** válasza:
68%
terhességtől függetlenül gerinctelen dolog amit csinálsz. vagy szakíts a pároddal vagy pedig ne menj félre. nem állat vagy hogy ne tudd kordában tartani magad. vagy ahhoz mit szólnál ha 9 hónapos terhesen a férjed más nőt keresne ideiglenesen mivel neki szükségletei vannak???
2011. dec. 19. 14:34
 16/24 A kérdező kommentje:
Mit szolnek hozza? dehiszen mondom, hogy nem hinnem, hogy egy pillanatig is maganyos! Mar most csinalja, nemhogy kesobb! Itt csak nekem vannak erkolcsi gondjaim, hogy lehet-e, vagy akkor most allat vagyok. Az viszont egy masik kerdes, hogy ha most egy masik ferfit valasztok, es aztan 9 honap utan apuka nem mas nohoz megy, hanem pont anyuhoz, vagyis hozzam, na akkor mi van. De igy sem mehet tovabb, en mar sehogy sem birom idegekkel. Hogy nincsen senki mellettem, amikor kell, amikor faj, amikor nem tudom mi van, amikor fel kell emelni a bevasarlo szatyrot, vagy amikor eppen meg kell(ene) olelni, es azt mondani, hogy ne izgulj, minden rendben lesz.
2011. dec. 19. 14:42
 17/24 anonim ***** válasza:
45%

Jaj, már megint álszenteskednek a válaszolók közt sokan. A szex az csak szex. Persze azért reagáltok így rá, mert nő és a nőnek szégyen kefélnie.

És azokkal a pasikkal mi van, akik a terhes barátnőjüktől undorodnak és ezért kefélnek félre? Vagy kisbaba mellett keresik más nők kegyeit?

A szex egy szükséglet és ha úgy kívánod, élj a lehetőséggel. Ettől nem leszel kevesebb.

2011. dec. 19. 14:46
 18/24 anonim ***** válasza:
61%
utolsó válaszoló, ha te ideiglenesen lebénulnál deréktól lefelé, vagy medencetörésed lenne, lényeg a lényeg nem menne a szex, remélem megveregetnéd a barátnőd vállát, h kielégítette addig is a szükségleteit mással, a szex csak szex,nem igaz?:-) aki pedig megundorodik a terhes barátnőjétől/nejétől verje ki!
2011. dec. 19. 14:53
 19/24 anonim ***** válasza:
58%
Nő vagyok és sosem csináltam abból problémát, ha megkívántam valamit. Túlságosan el vagyunk nyomva a társadalomban még mindig. Ha egy férfi nőfaló, az menő, de ha egy nő szereti a pasikat, akkor meg céda? Hát nem!
2011. dec. 19. 14:58
 20/24 anonim ***** válasza:
40%

Utolsó, azért ez merész.

Ha ribanckodni akarsz csináld, de ne fogd már a női öntudatra, mert erkölcsösen élőket sérted vele. És ettől még mindenki annak fog tartani,aminek akar.

2011. dec. 19. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!