Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit lehet tenni? SOS!

Szerintetek mit lehet tenni? SOS!

Figyelt kérdés
Barátnőmmel a hétvégén együtt voltunk, akit kb. 3 hete ismerek. Megtörtént a dolog, persze védekezés nélkül. Túl jól sikerült, olyannyira, hogy szándékosan telefröcsköltem. Azt gondoltam, milyen jó lesz ez az apa szerep. Most már valahogy más a dolog, mivel nem is tudom, hogy akarom-e egyáltalán ezt a gyereket. Őneki nem volt ellene kifogása, mivel 44 éves és eddig, még nem volt gyereke. Azt is mondta, hogy eddig még nem sikerült teherbe esnie. Most kissé beparáztam, de lehet hogy most sem fog teherbe esni és kevés olyan esetről hallottam ahol elsőre összejön, mások is sokáig próbálkoznak. De mi van ha igen? Lehet, hogy ez a gyerek dolog nagyon új nekem, ezért vagyok ennyire berezelve tőle. Mindennek tetejébe, még csak nem is tetszik a nő, eléggé öreg hozzám és látszik is rajta a kora. Sokkal idősebbnek néz ki. De az hogy jönne már ki, hogy ha esetleg terhes, otthagyom másért. Kérdésem: most biztosan terhes? Mennyi az esélye? És mekkora esélye van egy vetélésnek ebben a korban?
2011. dec. 10. 02:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Azt lehet tenni, hogy vallalod a tetteid kovetkezmenyeit. Nem tudom mennyi idos vagy, de nagyon gyerekesen fogod fel ezt az egeszet. Egy ilyen dologgal nem szabadna szorakozni, hiszen egy gyermek illetve annak elete nem jatek!

Akar teherbe is eshetett az akciotol ez attol fugg, hogy a ciklusa melyik idoszakaban jar, kepes-e egyaltalan a teherbeesesre. Jah, es nehogy azt hidd, hogy elsore nem sikerulhet egy gyerek, ez egy nagy butasag!!

Azt javaslom, hogy ha ennyire eretlenul gondolkodsz es ennyire tudatlan vagy ne elj szexualis eletet.

2011. dec. 10. 02:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Eszméletlenül éretlenül gondolkodsz, teljesen alkalmatlan vagy az apa szerepre, már bocs hogy ezt írom, de még a férfi szerepre is.

Szedd össze magad, ülj le vele és kérdezd meg tőle, hogy terhes lett-e, mivel Te nem szeretnél gyereket.

Mindkettőtöknek ez lesz a legjobb.

2011. dec. 10. 06:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát tudod, aki egy 3 hetes ismeretség után óvszer nélkül szeretkezik... az vagy gyerek, vagy egy nagyon felelőtlen ember.
2011. dec. 10. 07:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Erről a mindenki sokáig próbálkozik dologról annyit, hogy van egy 11 hónapos lányom. Ahogy eldöntöttük a férjemmel, hogy nem védekezünk, mert szeretnénk már babát, az első próbálkozásra fogant. :)))

Amúgy minden időzítés kérdése. Ha a 3 hét ismeretségetek alatt nem menstruált, akkor viszonylag kisebb az esélye, hogy teherbeesett, de nem 0.

Ha azt is figyelembe vesszük, hogy 44 éves... még kisebb.

De érdemes lenne ezt tisztáznod vele, ne 9 hónap múlva kérje a gyerektartást. :-P

2011. dec. 10. 12:06
 5/7 anonim ***** válasza:
hát te hülye vagy:D
2011. dec. 11. 16:17
 6/7 szamo77db ***** válasza:

Borzalmas felelőtlenség, ilyet nem lehet csinálni! Most

már próbáld meg "egyenesbe hozni" ezt a dolgot, ha egyál-

talán képes vagy rá! Ilyen apja legyen adott esetben egy

gyereknek, még belegondolni is szörnyű!

2011. dec. 11. 17:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Megérdemelnéd, hogy terhes legyen a barátnőd. Ha valaki ennyire felelőtlen viselje a következményét. Már észre vetted, hogy nagyon látszik rajta a kora? Micsoda mocskos alak vagy fúj
2011. dec. 11. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!