Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák ti mennyi idős...

Kismamák ti mennyi idős koráig tettétek pólyába a babát?

Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 18:03
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
79%

Kedves Utolsó, erről van szó.

Nekem is voltak "elveim" mielőtt megszületett a Fiam, aztán szép sorban feladtam nem is egyet ...

És nem szégyellem itt sem bevallani, hogy sok mindent egészen máshogy csinálok, mint mások, illetve mint ahogy előre elterveztem. Ehelyett úgy csinálom, hogy a gyerekemből a legpozitívabb reakciót váltsam ki.

2011. dec. 30. 13:20
 22/27 sumergo ***** válasza:
Már nem azért, de igazán mi lettünk lepontozva, akik nem tettük pólyába a gyermekünket. Én pedig csak azt írtam, hogy én nem tettem pólyába, és nem írtam , hogy más se tegye!!! A kérdésre válaszoltam, de úgy látszik csak az válaszolhat, aki egyetért a kérdezővel!
2012. jan. 2. 21:06
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

No és akkor én most miért is lettem lepontozva?!

Istenem ...

(21.)

2012. jan. 3. 11:35
 24/27 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit,nem értem honnan szedik a válaszolók,hogy le lettek pontozva.Azt sem tudom azt hogy kell.
2012. jan. 4. 17:03
 25/27 sumergo ***** válasza:
Onnan szedjük, hogy a válaszunk alatt oda van írva....
2012. jan. 4. 21:43
 26/27 A kérdező kommentje:
Látom már.De bárki pontozhat a másik kérdésében.
2012. jan. 5. 09:58
 27/27 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, én nem is Rád gondoltam, hanem úgy általában a sok okos anyukára, akik olyan mély meggyőződéssel pontozgatnak. Dehát ez legyen a legnagyobb problémám ...

(21.)

2012. jan. 5. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!