Írnának nekem azok a kismamák akik nagyobb súllyal kezdték a terhességet? Mit tettetek az érdekében hogy ne hízzatok sokat?
pl. nem ettetek este? vagy kenyeret, tésztát hagyjam el?
hogyan ?
és nem árt ez?
köszönöm
81 kilóval kezdtem, félidőig semmit nem híztam, aztán hetente egy kilót a 30. hétig. Épp most beszéltük meg a dokimmal, hogy heti egy gyümölcsnapot beiktethatok, mert ez így most sok. Nem a 10 kiló a sok, hanem, hogy ilyen gyorsan jött fel. Én most több gyümölcsöt és nyers zöldséget eszem, semmi édesség, napi max. 2 szelet kenyér, csak csirke és hal. Reméljük beválik, mert ezt a súlyt már szeretném tartani a végéig.
Te hol tartasz súlyban, és hány hetes vagy?
100 kg-mal kezdtem, most 118 vagyok, 30 hetes.
Az előző terhességem alatt 35 kg-ot híztam összesen.
Nem árt/ana/ elhagyni a cukrot, a fehér kenyeret és a fehér lisztből készült termékeket.
A cukorbeteg kismamák étrendjét is lehet alkalmazni, nekem azt mondták, csak nem tartottam be :P
Teljesen egészséges voltam és vagyok is, a baba is. Nem vagyok cukros, nem magas a vérnyomásom, a véreredményeim tökéletesek, simán szültem, tehát szerencsés vagyok, hogy nem okozott semmi gondot a túlsúly.
De azért nem árt vigyázni, mert komoly baj lehet.
A 100 fölötti vagyok :)
Egy nyomtatott füzetecskében olvastam minta-étrendeket, de csak kölcsön volt nálam, sajnos a címét sem tudom. A neten keresgéltem, de konkrét étrendet nem találtam csak tanácsokat. Keress rá a google-ban, ilyesmiket találni:
Itt egy mintaétrendes: [link]
Sok sikert!
Én sajnos imádom az édességet, nem tudok/akarok lemondani róluk, az édesítőszereket viszont nem bírom, Steviára nincs pénzem. Így hízok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!