Írnának nekem azok a kismamák akik nagyobb súllyal kezdték a terhességet? Mit tettetek az érdekében hogy ne hízzatok sokat?
pl. nem ettetek este? vagy kenyeret, tésztát hagyjam el?
hogyan ?
és nem árt ez?
köszönöm
Sziasztok! Akit érdekel, nekem megvan ez a cukros diéta, ill. PCO-s diéta, amit lehet terhesség alatt is alkalmazni. Aki szeretné megkapni, az írjon nekem privit és elkóldöm szívesen!
A kérdésre válaszolva: 81 kg-mal kezdtem, most 74 vagyok. Nem diétáztam eddig, nem is tudtam volna, mert alig csúszott le valami. Azonban a 11. hét végétől bármit eszem, rá egy órára farkaséhes vagyok. Ilyenkor megpucolok egy almát és azzal tömöm be a számat. 13 hetes vagyok most. :)
Szerintem, az a lényeg, hogy figyeljünk mikor milyen szénhidrátot eszünk. Ha lassan felszívódót, akkor simán ki lehet bírni a következő étkezésig. Ez le van írva abban az anyagban, ami a birtokomban van.
Szia.
En nagyon nagy sullyal kezdtem a terhesseget :114 kg(szerencsere 85-90 kilonal nem neztek tobbnek :) ).
A 11. heten 110 kilo voltam az alando rosszulletektol.
A 20. heten 104.
En ugyan ugy eszek mindent amt megkivanok, csak minden nap setalok minimum egy orat (hegyekben lakunk, igy kicsit nehezebb).
Ha edesseget eszek azt megprobalom minel korabban megtenni, hogy le tudjam mozogni a felesleges cukrokat.
Nagyon sokat iszom, ami segit a meregtelenitesben is es jollakottsag erzetet is ad(nem mellekesen imadok inni akar vizet vagy gyogyteat is).
Az uditokre azert figyelek....ha lehet 100%-os gyumolcslevet veszek es rengeteg gyumolcsot eszek.
Nem hagyatkoztam tanacsokra, csak tettem amit a szervezetem diktalt (amire eddig sajnos nem figyeltem).
Szoptatas utan biztos dietaba kezdek, mert erzem mennyivel konnyebben mozgok.
25 hetes kismama
Szia!
Én 91 kg-val lettem terhes. 100-zal mentem szülni. 82 kg-mal jöttem haza a kórházból.
Nagyon érdekes, hogy terhességem alatt 1x sem hánytam, nem kívántam az édességet, viszont a gyümölcsökért ölni tudtam volna.
Ráadásul építkeztünk, nem volt könnyű. Néha azon kaptam magam délután, hogy még nem is ettem.
Nem nassoltam este. Sokat szeretkeztünk a párommal:-)
És lóti-futi volt egész álló nap....
Sok sikert!
Kedves utolsó!
4 nap alatt 20 kiló ment le a kórházban?:-) Milyen érzés volt?
18 kg:-)
Megmondom őszintén, nem éreztem jól magam. Az a sovány nő nem én voltam. Lefogyott a combom, a hasam, a párom azt mondta: - Beteg vagy!
Igaza volt.
Nem kívántam semmit, alig ettem amikor hazajöttem a kórházból.
Azóta visszajött 9 kg. Sokkal energikusabb vagyok. És végre önmagam lehetek. Kicsit húsosabb vagyok, de sokan meg sem mondták voltk, hogy szültem.:-)
Szerintem mar az is jo, ha szules utan nem marad rajtunk 20-30 kilo.
Szerencsere a teltebb nokon nem marad annyi, mint a gyvekonyabb testalkatuakon.
En irtam, hogy 114 koloval kezdtem es eddig csak fogytam.
Tegnap voltam vedononel es hiztam 4 kilot, de meg meg mindig -6 kilonal jarok.
Remelem nem jon mar sok fel, mert vissza alltam a regi megszokott eletembe (otthon voltunk 10 napot magyarorszagon es tomtek mindenhol).
Sot azt sem bannam, ha megint lemenne 1-2 kilo.
Ma is setaltam 1.5 orat es jobban erzem magam.
25 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!