Kismamák ti mennyi idős koráig tettétek pólyába a babát?
Én pár hetes koráig éjszakára pólyáztam, mert nagyon fázós volt a Kicsikém, és sokkal jobban aludt benne.
(Ha jól emlékszem, olyan 4-5 hetes koráig.)
Szoptatni is nagyon kényelmesen lehet pólyával, én legalábbis nagyon szerettem.
1 hónapos koráig, nagyon szeretett bebugyolálva lenni.
Most várom a másodikat, őt is beleteszem, majd elválik szeretni fogja-e.
Az első fiamat kb 5 hónapos koráig pólyában kellett altatnom, csak úőgy volt hajlandó elaludni, pedig már alig fért bele. De azt szerette ha jól össze van bugyolálva. Nem felelt meg a hálózsák sem a plédbe bugyolálás sem. Imádta a pólyát. Hozzáteszem semmiben nem szenvedett hátrány, 5,5 hónaposan már tolatva mászott.. És nagyon korán fordult hátról hasra és vissza. Mivel csak az alváshoz kellett a pólya.
A kistesót kb 1 hónapos koráig, ő utána ugyanolyan jót aludt pólya nélkül is, így elhagytuk.
Én imádtam a pólyát. Főleg az elsőnél, ő nagyon pici baba volt, nekem könnyebb volt pólyában etetnem stb. De neki is, hisz fázós volt és szerette a zártságot maga körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!