Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, akiket terhesség...

Kismamák, akiket terhesség alatt kellett ortopédián vizsgálni, hogy történt?

Figyelt kérdés
Nekem egy régi csontsérülésemet kell felülvizsgálni, de ugye nem lehet röntgenezni. Mi ilyenkor az eljárás?
2011. dec. 28. 14:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Én 11 hetes terhesen eltörtem a combcsontom. Röntgeneztek, muszáj volt. Letakarták a hasam ólomköténnyel. Azt mondta a doki, hogy így nem árthat. Most 28 hetes vagyok, úgy néz ki, hogy a babával minden rendben.

Mindenképpen szólj az orvosnak, hogy terhes vagy. Ha így is röntgeneznek, akkor a röntgenben is külön szólj, letakarják a hasadat és akkor nem lesz gond.

2011. dec. 29. 00:49
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Engem a nődoki küldött el, mert a 7 éves farkcsonttörésem nagyon bezavar a mozgásomba, gyakorlatilag nem tudok járni, de még az UH-ágyon sem tudtam magam felnyomni ameddig kell.

23 hetes vagyok, remélem, ha a gerinc-görbület átmegy egy bizonyos fokon, megszűnik a fájdalom, de legalább enyhül...

Minden jót, Boldog új évet és jó babavárást!

2011. dec. 29. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!