Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák ti mennyi idős...

Kismamák ti mennyi idős koráig tettétek pólyába a babát?

Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 18:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
65%

Nekünk kókuszpólyánk volt, és sokszor jól jött napközben, mert lányom hasfájós és iszonyat sírós volt, és mikor bebugyoláltuk, akkor kicsit megnyugodott benne. De éjjel nem altattuk benne, és nem is volt benne órákat.

Egyes gyerekeknek jó a pólya, ha abban valóban megnyugszanak, de igazából egy meleg takaróval is be lehet őket tekergetni és sokszor abban is megnyugszanak.

2011. dec. 29. 19:58
 12/27 anonim ***** válasza:
65%
Utolsó vagyok: kb. 2-3 hónapos koráig használtuk, de csak az első hónapban volt rendszeresen használva, utána csak néha-néha.
2011. dec. 29. 19:59
 13/27 anonim ***** válasza:
51%
Soha, egy másodpercig sem voltak pólyában.
2011. dec. 29. 20:18
 14/27 anonim ***** válasza:
64%
Fiamat kb egy hónapos koráig, (ő nagy baba volt) lányomat most két hónapos (alig nagyobb mint fiam a születésekor),még egy ideig biztos pólyában lesz,de csak éjjelre teszem bele! Ha nem lett volna pólyám,ezért biztos,hogy nem vettem volna,azon kívül ,hogy így könynebb felvenni a babát amíg picike sok értelmét nem látom!Első babásoknak jó amíg bizonytalanok,illetve szerintem látogatóknak is jobb így odaadni!
2011. dec. 29. 21:26
 15/27 sumergo ***** válasza:
34%
Semeddig.
2011. dec. 29. 21:56
 16/27 anonim ***** válasza:
52%

Nem olyan sokaig, csak amig jo alvo lett a fiam.

Az elso gyerek igenyelte a polyat, ez alatt azt ertem, hogy rajottem, hogyha elalszik eves kozben es polyaban van, akkor le tudom rakni minden gond nelkul a kisagyba, azutan kioldottam a polyat, hogy ne melegedjen tul, de nyugodtan aludt, nem ebredt meg.

Ha polya nelkul csinaltam mindezt, akkor abban a pillanatban megebredt, ahogy erte a hata a lepedot. Gondolom a polya jol atmelegedett korulotte, ehhez kepest a matrac es a lepedo huvosebb volt, illetve nyilvan mas erzes volt neki azutan, hogy az olemben tartottam. A polyaban viszont ugyanazt erezte az olemben is es akkor is, amikor mar letettem.

A masodik gyerek viszont nem elt a lehetoseggel, O nem szerette.

(Mondjuk O nem is lett jo alvo se igy, se ugy, mar ket eves es meg nem volt egyetlen ataludt ejszakank sem, a nagyobbik gyerek ket hetes koratol alszik este max kilenctol reggel hetig gond nelkul.)

2011. dec. 29. 22:06
 17/27 anonim ***** válasza:
71%
Most azért le kell pontozni mert a nagyobb gyerekem imádta a pólyát??? Ez most komoly? Válaszoltam a kérdésre. Leírtam, nálunk hogy működött, ezért lepontozás jár??? Ki érti ezt.
2011. dec. 30. 09:37
 18/27 anonim ***** válasza:
71%
Gyógypedagógus vagyok,mi azt tanultuk az egyetemen, hogy a császáros babáknak kimondottan jót tesz a kezdeti időszakban a pólya, és általában jobban is szeretik, mint a hüvelyi úton születettek.
2011. dec. 30. 09:53
 19/27 anonim ***** válasza:
66%

Basszus, kezd elmenni a kedvem ettől az egész válaszadástól.

Azt hittem, itt az ember mások tapasztalataira, tanácsaira kíváncsi-ehhez képest azért lepontoztatok, mert a gyerekem szeretett pólyában aludni????

Véleményt inkább nem írok erről.

2011. dec. 30. 10:23
 20/27 anonim ***** válasza:
51%
Nekem is elmegy néha az életkedvem, amikor leírom a lányom mit szeretett. Nem azt írtam, hogy minden baba szereti, és csakis ez az általános dolog, hanem csak leírtam nálunk mi vált be. Viszont van olyan, aki nem lát túl az orrán és azt hiszi, ha az ő gyereke valamit nem szeretett akkor az az etalon. Viszont annyit megsúgnék annak, aki ennyire nem képes nyitni a világ felé, hogy a gyereke nem etalon, mint ahogy másé sem, csak valaki belátja és elfogadja, hogy sokkal változatosabb a gyereknevelés, mint gondolnánk.
2011. dec. 30. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!