Most baj van a babával?
Figyelt kérdés
kis uh on ez van.
méhen belül
petezsák: mm gesztácios gyürüvel
ys mm
CRL 10 mm
szívműködés látható
grav.s 8
most ez jo mindenkinél olvasom h 6 hetes 13-15 mm nekem meg csak 10mm meg mit jelent h gesztácios gyürüvel mikor a petezsák ott van csak nem irtak oda semmit?! amugy most vagyok 10 hetes mennyit nöl a baba 1 honap alatt jan 9 re van idő pontom uh ra
2011. dec. 22. 19:27
11/12 anonim válasza:
Szia, nekem
1. baba 8+3 crl 22
2. baba 8+6 crl 21.3
3. baba 9+0 crl 23.5
Szerintem a 10hetes babához képest a 10mmcl kicsit kicsi, de biztos úgy van, ahog írták,hogy nem középidőben fogant.
Meg gondolom a doki is szólt volna, ha valami gond lenne!
Jó egészséget nektek!!
12/12 A kérdező kommentje:
nem 10 hetes babahoz ha nem 8 hetesen volt 10 mm most vagyok 10 de azota még nem voltam orvosnál. De köszönöm a válaszokat majd januárban kiderül h mennyi vagyok
2011. dec. 23. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!