Gelniczkiné kérdése:
Minden rendbe a babaval és velem is. Szerintetek mennyi ideig tart ez a szédülés? Igaz csak ez a tünetem ájulás azota nem volt, de azóta egyedül nem vásárolok. Ez a tünet a baba miatt van?
Figyelt kérdés
17hetes kismama vagyok, egy hete volt sajnos ájulásom vásárlás közbe elvesztetem az eszméletemet pár percre. Mentö vitt a korházba sajnos agyrázkodásom lett és sokkot kaptam féltem hogy baja lesz a babámnak.Minden rendbe a babaval és velem is.2011. dec. 6. 14:27
1/2 anonim válasza:
Szia
Sajnos megnyugtatni nem tudlak. En vegig szedultem a terhesseget, es tobbszor el is ajultam. Bar szerencsemre nem utottem megmagam vagy a babat. Nekem vegig vasat kellet szednem, mert nagyon alacsony volt. Egyedul ne nagyon menjel sehova. Es ha kicsit is erzed hogy kezdodik ulj le a foldre is. Egyaltalan nem ciki. Inkabb mint hogy megint eles.
2/2 anonim válasza:
Szia!Sajnos én is sokszor szédültem és el is ájultam.1x a buszon,mert álltam.Úgy szedtek össze.Másszor meg a buszmegállóban.Vérszegény vagyok én is.Még most is.Vasat kellene szedned.És ne menj egyedül sehova.Tudom milyen rossz.Szülés után is 4x elájultam, az egyik alkalommal úgy,hogy ültem.:(E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!