Ha egy nap kb. ötször keményedek az sok szerintetek 22 hetesen 2. babával?
Szerintem egyáltalán nem sok, főleg nem 2. babával. Mindenhol azt írják, h a napi 10 teljesen normális. Persze ha közben nem görcsölsz, nem fáj. De nagyon sok forumon lhet olvasni, h van aki félidőtől nap 30szor keményedett, es 40 hétre szült. Azért említsd meg a dokidnak!
Nálam pl 24 hetesen olyan is volt, h 1 óra alatt 4et is éreztem. Nem Magyarországon élek, és itt erre is azt mondták, ez is teljesen normális.
Szerintem nem sok.Én már a 3.babámat várom és nekem mindháromnál sokkal többször volt keményedés,nem csak akkor,amikor sokat mozogtam,pl.tévézés közben is.Azért feltétlenül említsd meg az orvosodnak.Én naponta 3szem Magnerrot szedek.
36hetes kismama
Szia. Nem sok. Pont most hétfőn mondta a szülésznő, hogy ha egy órán belűl 8szor többszőr keményedsz, akkor kell azonnal menni a korházba, mert az koraszülés lesz... Ha nem érünk be időben.
Én esténként szoktam keményedni, de még 5nél többet soha nem számoltam egy óra alatt.
Üdv:30 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!