Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most baj van a babával?

Most baj van a babával?

Figyelt kérdés

kis uh on ez van.

méhen belül

petezsák: mm gesztácios gyürüvel

ys mm

CRL 10 mm

szívműködés látható

grav.s 8

most ez jo mindenkinél olvasom h 6 hetes 13-15 mm nekem meg csak 10mm meg mit jelent h gesztácios gyürüvel mikor a petezsák ott van csak nem irtak oda semmit?! amugy most vagyok 10 hetes mennyit nöl a baba 1 honap alatt jan 9 re van idő pontom uh ra

2011. dec. 22. 19:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem kell aggódni, A tényleges megtermékenyítés időpontja elég sokat szórhat, így az utolsó menzesztől számított kor is elég bizonytalan, vele együtt a hozzá társított méret is.

A magzat heti bontásban írt fejődéséről meg sok oldalon találsz infót, pl. babaszoba, bár elég lassú.

2011. dec. 22. 19:32
 2/12 A kérdező kommentje:
köszi az utolso menszesz okt 10
2011. dec. 22. 19:34
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem november 10????
2011. dec. 22. 19:39
 4/12 anonim ***** válasza:

Grav.s 8

November volt az...

7. hét (babaszoba kicsit máshogy számol)

CRL: 10 mm

Tehát normális.

2011. dec. 22. 19:41
 5/12 A kérdező kommentje:
nem okt 10 volt az utolso :)
2011. dec. 22. 19:57
 6/12 anonim ***** válasza:
okt 10-el számolva (naptarak.com terhességi naptár) 10hét 3 napos baba lenne 38mm-es crl-el, ehhez képest neked 10mm-es...ami 6hét 6napos méretnek felel meg. ez több mint érdekes...
2011. dec. 22. 20:51
 7/12 anonim ***** válasza:
Még az adatok között is 8 hét szerepel...
2011. dec. 22. 21:02
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha nem szabalyos 28 napos ciklusa van, akkor siman lehetett volna akar 3 honappal ezelott is az utolso mensije a kerdezonek.

Elcsuszott peteeres is van, nem minden baba fogan a ciklus 14. napjan.

Ezert nem kell annyira az utolso mensi elso napjahoz ragaszkodni, altalaban bejon, de messzirol sem mindig. Kiindulo pontnak jo. De itt pont nem.

Ha van szivhang, akkor semmi gond nincs.

2011. dec. 22. 22:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 8 hetes és CLR:22mm
2011. dec. 22. 22:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Utolso elotti vagyok.

Ez kimaradt: a crl teljesen jo nalad, sot, ez mar inkabb kozelebb all a het heteshez, mint a hat heteshez.

Szerintem amiatt vagy osszezavarodva, hogy hat hetesen sok esetben inkabb a petezsak meretet szoktak merni es sok kismama is ezt irja, a crl-t ennyi idosen meg nem mindig merik, mert nem annyira egyertelmu.

A petezsak merete ennyi idos terhessegnel viszont nagyobb mar, de a crl 5-10 mm kozott van a hat es a hetedik het kozott.

2011. dec. 22. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!