Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák akiknél anyunak kék...

Zsanett 24 kérdése:

Kismamák akiknél anyunak kék szeme, apunak barna, milyen színű szeme lett a kicsinek?

Figyelt kérdés
2011. dec. 10. 13:19
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem (anyuka) égszínkék világos kék szemem van! Apukának sötét barna! Lányunk most 13 hónapos, és a mai napig nem tudom eldönteni a szeme színét! Annyira érdekes, viszont nagyon szép! Ha kint vagyunk vele, akkor kéknek látom, ha bent vagyunk, akkor barnának, még a lámpa fényénél is! Nem tudom, milyen színű neki, de gyönyörű szép nagy szemei vannak, nagy szempillákkal!
2011. dec. 10. 16:01
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Barna lett, de minden mást is az apjától örökölt.
2011. dec. 10. 16:16
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Fiunknak hatalmas barna szeme van, mint az apjának. (olyan bugyiolvasztós)

A lányunknak meg gyönyörű kékes-szürkés szeme van, mint nekem.

2011. dec. 10. 16:38
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Anyuka barna, apuka zöld a kisfiúnknak pedig kék színű, mint az apai nagypapájának.
2011. dec. 10. 19:10
 25/30 anonim ***** válasza:
nekem kékes-zöldes-szürkés szemem van,apukájának meg barna.kislányom sötétkék szemmel született,és most pont ugyanolyan szinű a szeme mint az enyém.nem hinném h fog még változni mert már 19 hós.furcsállom amúgy h az én szemszínemet örökölte,mert én öbb embertől is úgy hallottam h a sötétebb szemszínt fogja örökölni a baba.tehát én számítottam a barnára(bevallom örülök h nem barna lett).
2011. dec. 10. 20:01
 26/30 anonim ***** válasza:
Mindenki szeme barna a családban, kivéve az én nagymamám és a férjem nagymamájáé. A fiunké pedig szürkés lett, mint a dédiké. Ha ez megtörténhet, akkor bármi. (tuti apa az apa és a kórházban sem cserélték el)
2011. dec. 10. 20:46
 27/30 anonim ***** válasza:
smaragdzöld kék peremmel
2011. dec. 10. 21:15
 28/30 anonim ***** válasza:
Nekem (anyuka) barna szemem van, az apukának szintén barna, az első kisfiam szeme színe gyönyörű kék, a második kisfiamé pedig barna.
2011. dec. 11. 00:35
 29/30 anonim ***** válasza:
Ha az apa szülei között van kék szemű akkor elvileg 25%-os esély van rá de ezt csak most,a genetika nagyon lebutított képleteivel számoltam ki fejben.Ha az apának mindkét szülője barna és te pedig kék vagy akkor elvileg nincs rá esély,hogy kék legyen a gyerek.
2011. dec. 12. 17:12
 30/30 lujza1819 válasza:
Apukám barna,anyukám kék szemű.Én zöldszemű lettem:)
2011. dec. 13. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!