Zsanett 24 kérdése:
Kismamák akiknél anyunak kék szeme, apunak barna, milyen színű szeme lett a kicsinek?
Figyelt kérdés
2011. dec. 10. 13:19
1/30 anonim válasza:
kisfiam kék szemmel született, amjd 10 hós kora körül elkezdett megváltozni. most barnás, zöldes, kékes szeme van:-) egyszerűen meghatározhatatlan:-)de nekem sem élénk kék, hanem egy picit átmegy zöldesbe néhány helyen:-)
ő neki meg keverék szem színe lett:-)
2/30 anonim válasza:
Vagy barna, vagy kék.... A viccet félretéve a barna szín domináns a kékkel szemben ezért nagyobb valószínűséggel lesz barna mint kék. A kék sem zárható ki, főleg akkor ha a barna szemű szülő lemenői között voltak kék szeműek.
3/30 anonim válasza:
Nálunk anyuka zöld, apuka barna, az eredmény 3 barna gyerek!
4/30 anonim válasza:
az én szemem kék, férjemé barna, a lányunké szép barna lett:)
5/30 anonim válasza:
Bár nálunk fordítva van, anyuka barna, apuka kék. Mindkét fiam zöld szemű lett :)
6/30 anonim válasza:
A nagyszülők szemeinek a színét kell nézni, és azokat kombinálni, így kiszámítható, hogy hány százalék esély lesz rá.
7/30 anonim válasza:
Ált. a barna a domináns szemszín, erre nagyobb az esély. Nálunk pont fordítva van, és az első gyerkőcnek barna szeme van, a 2-nak meg kék. De még ez is érdekes, mert nem olyan kék, mint az apjának, hanem mint az egyik nagymamának.....:)
8/30 anonim válasza:
Akár zöld szeme is lehet a kicsinek.
9/30 anonim válasza:
én kék, a párom zöld, a gyereknek is kék, de nem az én szemem kékje, hanem az apai dédtatáé. Szóval egyikünk szemét sem örökölte.
10/30 anonim válasza:
Anya barna, apa kékeszöld, fiuknak kék szeme lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!