Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt valaki, aki Choragont...

Van itt valaki, aki Choragont kapott, hogy megmaradjon a baba?

Figyelt kérdés
Ezt terhesség előtt szokták nem? Én 5 hetes vagyok, de kapnom kell heti 2x, mert hematomám (Urogestannal együtt)van és ez segít megtapadni a babának. De a tájékoztatójára az van írva, hogy terhességben nem adható és fejlődési rendellenességet okoz! Megijedtem most! Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
2011. dec. 9. 10:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez tüszőrepesztő inyekció. Én ezt kaptam mikor a clostit kelett szednem. Hát ez tényleg érdekes, ilyet még nem hallottam.
2011. dec. 9. 11:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Tüsszőrepesztő, teherbe eséshez kaptam. Utrogestan, magzat megtartó gyógyszer, progreszteront pótol, míg a placenta kb12-14 hét nem veszi át ezt a szerepet. Én a helyedben sürgősen nénék másik dokit....
2011. dec. 10. 07:30
 3/6 A kérdező kommentje:

Csütörtökön kell visszamennem a dokihoz, de nem ő fog rendelni, hanem más, szóval megkérdezem a véleményét, hogy miért kaphattam ezt az injekciót, kíváncsi vagyok mit mond!

Már egyet megkaptam és kedden kapom a következőt, szóval csütörtökig csak kettő szuri lesz bennem, ami szerintem még nem gáz, ha ez a doki azt mondja hagyjam abba, mert elég hamar kiürül!

2011. dec. 10. 11:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Nézd a te gyereked, a te felelősséged. Én bizony ha fizetnének se adatnám be a másodikat. Ha vetélés gyanúja van, utrogestan ok, de egy olyan injekció ami káros egy fejlődésben levő magzatra az gáz. Még érdeklődhetsz a neten nőgyógyász válaszol rovatokban, pl Hamvas Ferencnél, vagy a fókuszban a nő oldalon is, de jól gondold meg. Ez egy erős szer, hcg hormont tartalmaz amit terhes nők vizeletéből vonnak ki. Ezért tüsszőrepesztő. Hát te tudod, de olyan nincs ennél, hogy gyenge. Én annó 14 napig nem is tesztelhttem utána mert hamis eredményt okoz, ugyanis olyan dózisú hormon van benne. Nem hiszem, hogy egy fejlődő magzatnak erre szüksége van.
2011. dec. 10. 12:17
 5/6 A kérdező kommentje:

Kérdeztem a Hamvas doktort, de annyit írt, hogy igazam van ezt nem adják terhes nőknek, de biztos jó oka volt az orvosomnak, ha ezt írta fel és még azt is írta, hogy nem tud róla, hogy fejlődési rendellenességet okozna! Szóval az ő válaszától sem lettem okosabb!

Ráadásul azért sem igazán értem, mert elküldött vérvételre is béta Hcg-t nézni, de ha tudja, hogy a szuri növeli a Hcg szintet, akkor miért nézeti meg nálam, hisz az hamis eredmény lesz!

2011. dec. 10. 12:32
 6/6 anonim válasza:

Szia!

nekem is irt fel a doki 3 szurit, inszemi után...

látom már régi a kérdés, azóta mi történt veled? most én is bepánikoltam...

2013. ápr. 19. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!