Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan kismama, vagy...

Van olyan kismama, vagy anyuka aki 10hetes babáját érezte mozogni?

Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 14:18
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
85%

Na itt azért elég nagy a kavar. Első babát kizárt akkor érezni.

A többedik babánál előfordul,hogy hamarabb érzik, bár a 9. hét még ott sem stimmel.

Kérdező! Ha jól vettem ki, te az elsőt várod, itt meg leírja több anyuka,hogy a 2.3. babát milyen hamar érezték. Szóval elbeszéltek egymás mellett.

Elég sok mindenre lehet azt hinni,hogy a baba. Főleg az elsőnél,ahol még nehéz megkülönböztetni a bélmozgástól. És nem hiszem,hogy egy orvos megerősít bárkit is,hogy a 9. hétben az első babát már érzi!

2011. dec. 1. 18:47
 32/40 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Jó lenne, ha elolvasnád a válaszokat, mielőtt engem felvilágosítanál azok tartalmáról!!! Nem utolsó sorban a kérdést sem ártana elolvasni...azon kívül pedig nem ide kéne írnod, mivel már többször kértem egyet, s mást a válaszolóktól, amit nem szeretnék többedszer is elismételni, de nem haragszom senkire, ez itt első és egyben utolsó kérdésem mivel a többségnek hatalmas problémái vannak a szövegértéssel, vagy az olvasással, vagy mindkettővel, de persze egyben ők a legokosabbak is, még azt is tudják, hogy mással mi történik, és mi egyáltalán nem történhet...gondolom mivel minden ember egyforma, minden nőnek ugyanúgy kell megélnie a terhességet, aki mást állít az hülye, vagy hazudik.

Még egyszer megköszönném azoknak, akik a kérdésre válaszoltak, és elnézést, hogy le lettek hurrogva de hiába írom ki amit szeretnek, erre a tapintatlanok természetesen fütyülnek.

2011. dec. 1. 21:49
 33/40 anonim ***** válasza:
59%

Mindenki érti, hogy mit kérdeztél, és hogy csak azoknak a válaszaira vagy kíváncsi, akik érezték (érezni vélték) a babát ilyen korán. Csupán arra akartak szerintem rávilágítani, hogy biztos lesznek, akik már a megtermékenyülés utáni percben érezték a magzatmozgást, de ez inkább csak megmosolyogtató kismama hóbort, mint tény. A magzatok kb 9 hetesen kezdenek mozogni, ez tény, de lehetetlen ezt érezni, mivel annyira pici még a baba, hogy kb hozzá se ér a méh falához.

Ezen nem kell megsértődni, utána lehet nézni, vagy akár megkérdezheted róla az orvosodat is.

2011. dec. 1. 22:54
 34/40 anonim ***** válasza:
58%
Ha meg kiírtad a kérdést, ne csodálkozz, h ellenvélemények is vannak. Ha pedig azokat nm akarod itt látni, akkor miért nem a szomszédoktól kérdezed meg?
2011. dec. 1. 23:05
 35/40 anonim ***** válasza:
41%

Az elsőt a 14. héttől éreztem. A másodikat a 10. héttől. nekem nagyon megnyúlt a méhem, nagy baba volt az első, úgyhogy sosem volt a szeméremdomb fölött. a hasfalam meg vékony, hiába vagyok 80 kg. A dokim ezzel magyarázta, hogy érzem. Ő nézte az UH-on, én meg mondtam, h "most, most", - azok voltak a rúgások. Csodálkozott, hogy érzem, de elhitte. Jah, a 10. héttől minden nap bejelentkezett, igaz, csak kényelmetlen pózokban tette ezt (hanyatt fekvés, félighason fekvés), a 16. héttől pedig már nem csak símogatásokat éreztem, hanem megkezdődtek a rúgások.

Most meg már a kinyomós, enyhén fájdalmas korszak van :), így 26 hetesen.

2011. dec. 2. 07:36
 36/40 A kérdező kommentje:
Én akkor szoktam érezni, mikor ülök a széken, vagy fotelben és ki van támasztva a derekam pléddel. Nyilván nem a megtermékenyülés után éreztem egyből, egyáltalán nem erről van szó. Mivel a terhességem elejétől kínoz a puffadás ezért elég komoly viszonyítási alapom van a bélmozgás és ez között. Még szerencse, hogy azért volt néhány kismama, aki szerint nem mondok hülyeséget. Az ellenvélemények stílusa elég elszomorító, arról nem beszélve, hogy a véleményeket tényleg nem ehhez a kérdéshez kell írni, van olyan kérdés is, ahol véleményt kérnek, de ez NEM AZ A KÉRDÉS :)
2011. dec. 2. 10:18
 37/40 anonim ***** válasza:
40%

Én pl nem véleményt írtam, hanem tényeket, de azért le lettem pontozva (nem zavar amúgy, megszoktam már, hogy ha nem bólogatok minden hülyeségre akkor lepontoznak)

De én nem próbállak győzködni, nyugodtan hidd azt, hogy a babát érzed, még ha lehetetlen is :)

Lehet ismét osztogatni a piros kezeket :D

2011. dec. 2. 20:17
 38/40 anonim ***** válasza:
40%

Azért vicces, kedves kérdező, hogy 0%-ban hasznos a válaszom, mert én már 10 hetesen éreztem a 2.-at, az elsőt meg 14 hetesen!??? Gondolom, nem te pontoztál le, csak azért írom, hogy valakivel megosszam a tapasztalatomat, hogy eszméletlenül buta emberek is írogatnak itt az oldalon. Az én babám, akinek a mozgását az UH-on a dokim is elkapta én meg az érzését, és a kettő egy időben történt, LENT BUGYIVONALBAN, ahol olyankor a pár centis manónak lennie kell, ez tény, nem megítélnivaló valami, ami vagy hasznos vagy nem. Használjátok már ésszel az oldalt! Jah, hogy még bosszantsam az ítélkezőket és a kételkedőket, de lehet, hogy ezt már írtam, attól a naptól MINDEN NAP egyszer bejelentkezett a babám. Halacskasimítással kezdetben.

De tovább nem firtatom, aki nem hiszi járjon utána. :))))

Kérdező, tutira Őt érzed, örülj neki, hogy minden OK odabent a babáddal!

26 hetes kismama

2011. dec. 2. 22:20
 39/40 anonim ***** válasza:
48%
16. válaszoló vagyok. És én is 0%-ban hasznost kaptam, mert én is éreztem a 10. héttől a magzatmozgást! :) Utolsó, én dobtam rád a zöld kezecskét, meg mindenkire, aki átélte és nem ír gúnyos, sértő buta válaszokat. Amúgy, aki meg csak kötekedik és nem bírja felfogni, hogy mi már picit előbb érezzük azt, amit a "nagykönyv" szerint csak később kéne, azok nincsenek 0%-on... pedig az ő válaszuk nem hasznos, mert nem a kérdésre válaszoltak, pedig a kérdező külön kérte, hogy csak az válaszoljon, aki illetékes!
2011. dec. 2. 23:23
 40/40 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Én is láttam, hogy lepontozták, azokat a kismamákat akik engem mertek igazolni :( Az a lényeg, hogy

NEKEM NAGYON HASZNOS VOLT A VÁLASZOTOK köszönöm!!!:)

és ha velem nem történt volna ilyen, akkor sem merném kijelenteni, hogy lehetetlen...

2011. dec. 3. 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!