Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan kismama, vagy...

Van olyan kismama, vagy anyuka aki 10hetes babáját érezte mozogni?

Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 14:18
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
60%
9 hetesen főleg első babánál a baba a szeméremdomb mögött van és olyan gyengék még a mozgásai, hogy szinte kizárt megérezni! Hiszen kb. 8-9 hetesen kezdenek el egyáltalán megmozdulni!
2011. dec. 1. 15:25
 12/40 A kérdező kommentje:
Kedves 15:16! Nem kell szégyellned és senki nem tartja lustának a babádat! Itt nem is az a téma! Gondolom ritkábban, de tényleg előfordul, hogy a terhesség korai szakaszában érezni a picit. Szerintem senki nem rugdosni, meg boxolni érzi ilyen korán a babáját és nem is rendszeres és folyamatos érzés, de érzés...és tök jó :)
2011. dec. 1. 15:27
 13/40 A kérdező kommentje:
...és még egyszer megkérek minden kedves kismamát és anyukát, hogy csak az írjon, aki ilyet tapasztalt! Ne haragudjatok, de nem véleményekre vagyok kíváncsi, hanem tapasztalatokra. Nem vitázni szeretnék, csak egy kérdést tettem fel.
2011. dec. 1. 15:31
 14/40 anonim ***** válasza:
50%
Bár megkérted, h csak az írjon, aki tapasztalta, én mégis írok, bocs...9 hetesen még tényleg annyira a szeméremdomb mögött van, h nem érezheted. Nembeszélve arról, h olajbogyó nagyságú. Szóval...Gondolkozzál el rajta!
2011. dec. 1. 15:59
 15/40 anonim ***** válasza:
60%
Helyesbítek: CRL je olajbogyó nagyságú.
2011. dec. 1. 16:06
 16/40 anonim ***** válasza:
0%

Nekem második baba, és a 10. héten egyértelműen éreztem! Tudom mit kell érezni és az érzésen semmit nem változtat, hogy hol helyezkedik el a baba! Lent éreztem, ahol kell! Szerintem az utolsó hozzászóló csak féltékeny! :)

Amúgy már a 13. hétben vagyok és csak néha-néha érzem, kb 1-2 naponta egyszer, de az egyértelmű, hogy Ő az! Az UH-on is láttam milyen aktív, rengeteget "ugrált" odabent.

2011. dec. 1. 16:10
 17/40 anonim ***** válasza:
39%
Ne haragudjál, de mire legyek féltékeny??? Inkább jókat mosolygok rajtatok.
2011. dec. 1. 16:18
 18/40 anonim ***** válasza:
39%

Akkor jól van! Mindenki érezte már ilyen korán!:) Az,hogy bizonyos dolgok fizikailag lehetetlenek meg smafu!

Sőt, mindenkinek már látszott is a 8-9. héten!:)))

Te jó Isten!

2011. dec. 1. 16:21
 19/40 anonim ***** válasza:
39%

Már ne is haragudj, de a babám CRL-je 3,5 cm volt 9 hetesen!Nekem az olajbogyó kisebb!ÉS 9+6 voltam mikor a méhem túllépett a szeméremcsonton!Pontosan tudom mit kell figyelni, és éreztem a 10. héten a babám!

Azelső babám mega 14. héten éreztem először!Az is korai volt a védőnő szerint!De nekem azelső is nagyobb volt a koránál (pedig afogantatás biztos) és gyanús hogy a második mégnagyobb lesz!

ÉS itt nem asúlytértem, hanem a hosszt!

17 hetesvagyok, azelőző oldalon már válaszoltam egyszer

2011. dec. 1. 17:04
 20/40 A kérdező kommentje:
Szerinted a nőgyógyászom tombolán nyerte a doktoriját? Ha ő is látta és mondta, hogy milyen szépen mocorog, meg a párom és én is láttuk, akkor miért lenne smafu?
2011. dec. 1. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!