Van olyan kismama, vagy anyuka aki 10hetes babáját érezte mozogni?
Kedves Kérdező!
Most azt kérdezed, h 10 hetesen mozog e már a magzat, vagy azt, h érezhető e a mozgása? Mert a 2 két külön dolog. Minden 10 hetes élő magzat mozog, és ezt szépen látszik is az uh on, persze, h láttá a dokid, meg ti is. Itt csak páran azt mondják neked, h te még nem érezheted. Valamit nagyon összekeversz.
Amúgy meg azon kéne elgondolkodni, hogy ha már konkrétan többször ki lett írva, hogy csak tapasztalatot kérek, nem véleményt, akkor minek kell beleugatni, annak aki nem tapasztalt ilyet. Nyilván nem azzal akarok beszélni, aki a rosszindulatúságát itt akarja kiélni!!! Tehát gyengébbek kedvéért még egyszer : VÉLEMÉNYEK NEM ÉRDEKELNEK, AZZAL TELE A PADLÁS, MEG EZ AZ OLDAL IS MÁR SAJNOS!!!!
Egyébként én ilyesmi miatt nem állnék bele a másikba, mivel nem vagyunk egyformák, aki ezzel nincs tisztába, még annak kellene gondolkodnia kicsit!!!!
A TÖBBI KISMAMÁNAK MEG KÖSZÖNÖM SZÉPEN, HOGY MEGOSZTOTTA VELEM AZ ÉLMÉNYÉT! ÉS JÓ BABAVÁRÁST MINDENKINEK!!!
Nem nézlek hülyének és rosszindulatú sem vagyok. De a 17:48as válaszodnál azt írod, a nőgyógyászod IS!!!!! látta mozogni. És akkor itt kicsit érthetetlen lett az egész. Persze, h látta, ez a napnál is világosabb. Nem tudom miért kevered ide a nődokidat, amikor semmi köze az egészhez, hisz te érezted, és nem csak láttad. Miért akarod alátámasztani azzal, h ő látta. Meg1szer írom, nem bántani akarlak, és rosszindulatú sem vagyok, csak kicsit te értál össze vissza. Remélem érted amit írtam.
Jó babavárást, szép terhességet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!