Milyen anyagi körülményekre vállaltok gyereket?
27 éves vagyok, a férjem 31 éves, 2 éve vagyunk házasok.
Én dolgoztam 5 évet, megszűnt az utolsó melóhelyem, amikor jött a baba, másikat nem találtam, a babát meg akartuk tartani, így munkanélküli, az is lejárt, és most lógok a levegőben pár hónapot.
Én speciel nem tudom milyen juttatásokat fogok így kapni, mert mindenki mást mond, a munkaviszonyom megvan, viszont most nincs semmilyen biztosítási jogviszonyom.
Mi pont erre az esetre raktunk félre annyit, hogy 2 évig a férjem fizuja mellett itthon tudjak maradni a gyerkőccel.
Amúgy saját lakásban élünk, amin van hitel, de csak egy részét fizetjük mi, illetve vannak még ingatlan részeink,2 kocsink amiket örököltünk, így van mihez nyúlnunk ha kell, a férjem havonta 300 ezret hoz haza.
Köszönöm a komenteket ÉS gratula a babát vároknak, akik meg a másodikat, ahrmadikat tervezek sok sikert és boldogságot kívánok Nekik!
A kérdésem még az lenne, hogy mi is az a Tgyás(ki kapja és miylen feltétellel?), valamint a gyes, gyed és Tgyás össze mostanában mennyire tehető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!