Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes kismamák, ti vállaltok...

Terhes kismamák, ti vállaltok valami otthoni munkát a terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Kis plusz pénzre gondolok,mert én szeretnék, hogy kis mellékes jövedelmem legyen.Ötletek?

Néztem otthon végezhető munkát,de az átverés.

2010. ápr. 29. 12:02
 1/8 anonim ***** válasza:
71%

én vállalnék, de nem találok!

ha tudsz, szólj légyszi!!!!

:)

2010. ápr. 29. 12:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is gondoltam rá a terthességem elején,de sajnos 20-ból 21 átverés....Így feladtam,még mielőtt pénzembe került volna bármelyik is.
2010. ápr. 29. 12:06
 3/8 A kérdező kommentje:
Azért érdeklődöm mert én sem találok!!
2010. ápr. 29. 12:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem volt munkám, 3 hónapos szerződéssel, ismerősön keresztül: Ki kicsodához vezettem be adatlapokat a neten. Jó volt, jött egy kis mellékes. Most itthon vagyok a picimmel, de tényleg jól jönne valami kis plusz.
2010. ápr. 29. 12:19
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
én is vállalnék de nem nagyon vannak.
2010. ápr. 29. 12:36
 6/8 A kérdező kommentje:

És ez csak ismerősön keresztül ment vagy amúgy is lehet találni valami ilyesmit?

kellene valami meló el is foglalnám magam, meg pénzt is keresnék.

2010. ápr. 29. 12:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha van nyelvismeret, akkor otthoni fordítást lehet vállalni. Esetleg kisgyereket otthon tanítani nyelvre, pl ismerős gyermekét korrepetálni, vagy valami hasonló.

Én pl márciustól mostanáig itthon készítettem szja bevallásokat, abból lett egy kis plusz jövedelem.

Boldog babavárást Nektek,

33 hetes kismama

2010. ápr. 29. 12:53
 8/8 anonim ***** válasza:
hát szivesen vállanék én is valami itthon végezhető munkát,de az összes átverés.egyet sem találtam olyat ahol nem nekem kellett volna fizetnem.ha tudtok valamit szóljatok nekem is.
2010. ápr. 29. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!