Terhesség alatti szexben szabad ezt?
Figyelt kérdés
Terhesség alatt szabad a páromnak bennem elmenni?2011. nov. 17. 08:08
1/5 anonim válasza:
aztán hány évesnek tetszik lenni ,csókolom ?
2/5 anonim válasza:
Állítólag puhítja a spermium a méhszájat de van aki egyértelmű igent mond. Nekem az első terhességem koraszüléssel végződött és akkor mindig bennem ment el a férjem, nem tudom van e köze a kettőnek egymáshoz. Most a másodiknál én ezt már nem engedem, sőt ha szexelünk is akkor is lelkifurdalásom van így csökkentettük az amúgy sem mindennapos együttlétek számát. de én paramami és kismami vagyok.
3/5 anonim válasza:
igen, lehet, ettől nem lesz koraszülésed. a kiírt időpont körül kifejezetten jó is, mert akkor már (addig nem) segít beindítani a szülést.
nyugodtan szexelhettek védekezés nélkül, ez is jó a terhességben :))
Amíg a doki nem mondja külön neked, hogy nem szabad,addig mehet a szex.
4/5 anonim válasza:
Szia! Második babámat várom és mi végig így szeretkeztünk és semmi baj nem lett az elsőnél, és most is így működik. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek, nagyon szépen köszönöm!
2011. nov. 18. 08:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!