Még az első 12 hetes UH előtt valami sejtetni tudja, hogy valaki ikreket vár? Konkrét jelek?
Látjátok hiába minden. Nem megy el.
Csak ilyenkor majd pereled a kórházat, ha mégis valami van?
Mint annál a kismamánál, aki a tv-ben volt, hogy nem vették észre, hogy nem volt karja a gyereknek?
Vajon ő volt uh-án?
Ha méhen kívüli vagy, és meghalsz belső vérzésben? Amit mások is mondanak?
Nem baj? Majd Anyud csinál helyetted másik gyereket?
Te nem aggódsz egyáltalán?
Hol élsz?
Valami istenhátamögötti erdő kellős közepén?
Nem sértegetni akarlak, csak felrázni a marha nagy nyugalmadból!
Mert valamelyik rokonod megnyugtatott... hát legyen.
Szerintem akkor el se menjél a 12. héten se, mert minek?!
Majd ha megszületik, akkor meglátod, és reméljük egészséges lesz!
Hála magasságos Úristen!
Köszönöm!
Neked is, hogy elmész!
Már írtam, h megyek! Ez szerintem nem az az oldal, ahol az anyukákat, kismamákat oktatni kell, mit és hogyan tegyen! Kérdésem volt, megkaptam rá a választ! Mindenki a saját gyermekéért aggódjon, nem kell feleslegesen idegesíteni saját magát senki más miatt!
Köszönöm az aggódásokat!
Köszönöm szépen, ezeket én is érzem! A könny folyás általános, igaz még én jobban az elején vagyok, de már most nagy a hasa, a fáradságról nem is beszélve!
Köszönöm szépen, h válaszoltál, és kívánom a legjobbakat!
Szia!
Nekem a 12. hétig 2 ultrahangom volt!Először azt mondta nagyon kicsi és nincs szívhang menjek vissza!Visszamentem 2 hét múlva akkor már volt szívhang és a 12. héten már tripla akkora volt, mint először!Most 16 hetes vagyok!Azon látják meg, ha valami baj van!Bár a szervezeted úgyis jelezne!Úgyhogy szerintem minden rendben van!
Én csak gratulálni szeretnék a babához!
Minden jót!
És várom majd a beszámolót! :)
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!