Még az első 12 hetes UH előtt valami sejtetni tudja, hogy valaki ikreket vár? Konkrét jelek?
Az első vizsgálaton ha nem derült ki, akkor a 12 hetesen sem fog már.
Vagy Neked terhesség megállapításakor nem volt egy hüvelyi UH?
Ezt én nem értem. 3 gyerekemet várom, és az első orvosi vizsgálaton 8-10 hét környékén mentem mindig először, a doki csinált UH-t és világosan megmondta, hogy egy gyerek van.
Ha nincs UH, akkor értem, hogy nem lehet megállapítani, de ha van?...
Nekem azt mondták az Uh-os nővérkék, akiknél az időpontot kértem, hogy csak 12 hetesen menjek először Uh-ra! Így nekem ez lesz az első! Csak olvastam, h az ikerterhességnek is vannak tünetei, pl. extrém fáradtság, nagyobb pocak, stb.
Nálam mondjuk ezek észlelhetők, pedig nem vagyok molett, telt alkat, h a testalkatomra fogjam.
Úristen!
Neked a nővérkék mondják meg?!
És az orvosod?
Ha terhesség "gyanújával" mész dokihoz, pl ha tesztelsz egy pozit, akkor mifelénk egyből csinálnak egy hüvelyi ultrahangot. ez kb 5-6 hetesen bekövetkezik.
És nem vagy ideges?
Én alig vártam, hogy láthassam hogy dobog a szíve 6 hetesen :) meg pár naposan :)
Háááát, most nem tudom eldönteni, hogy az orvos kókler, vagy nincsen a városi rendelőnek pénze műszerre.
Csak erre tudok gondolni!
Majdnem mindenki pánikol a 6. hétig, hogy nem méhen kívüli-e, megfelelő helyen ágazódott-e be, te meg ilyen nyugodt vagy.... :O
csak pislogok!
Én BÉTBOZ ütővel ütöttem volna a dokit, ha megállapítja egy vérképből, és elküld a francba.
Én küldtem volna el a francba!
Na mind1, nemidegesítem magam, nem az én babámról beszélgetünk.
Ha ikreket szeretnél mindenesetre drukkolok, meg annak is drukkolok, hogy annak ellenére, hogy nem is tudod mi van benne, meg hogy jól van -e, egészséges legyen a magzatod!
12hetes korig lehet csak elvetetni pl...
ha akkor ultrahangozik, és mondjuk nincs karja, akkor mi van????
Jujj, totál kiakadtam, nem is írok többet!
Drukk, és ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!