Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Még az első 12 hetes UH előtt...

Még az első 12 hetes UH előtt valami sejtetni tudja, hogy valaki ikreket vár? Konkrét jelek?

Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 12:31
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

Az első vizsgálaton ha nem derült ki, akkor a 12 hetesen sem fog már.

Vagy Neked terhesség megállapításakor nem volt egy hüvelyi UH?

2011. nov. 21. 12:33
 2/30 anonim ***** válasza:
Azt 12 hét előtt csak műszer tudja kimutatni, látni, nem másabbak a jelei, mint az egybabás terhességnek.
2011. nov. 21. 12:40
 3/30 anonim ***** válasza:

Ezt én nem értem. 3 gyerekemet várom, és az első orvosi vizsgálaton 8-10 hét környékén mentem mindig először, a doki csinált UH-t és világosan megmondta, hogy egy gyerek van.

Ha nincs UH, akkor értem, hogy nem lehet megállapítani, de ha van?...

2011. nov. 21. 12:42
 4/30 A kérdező kommentje:

Nekem azt mondták az Uh-os nővérkék, akiknél az időpontot kértem, hogy csak 12 hetesen menjek először Uh-ra! Így nekem ez lesz az első! Csak olvastam, h az ikerterhességnek is vannak tünetei, pl. extrém fáradtság, nagyobb pocak, stb.

Nálam mondjuk ezek észlelhetők, pedig nem vagyok molett, telt alkat, h a testalkatomra fogjam.

2011. nov. 21. 12:42
 5/30 anonim ***** válasza:

Úristen!

Neked a nővérkék mondják meg?!

És az orvosod?

Ha terhesség "gyanújával" mész dokihoz, pl ha tesztelsz egy pozit, akkor mifelénk egyből csinálnak egy hüvelyi ultrahangot. ez kb 5-6 hetesen bekövetkezik.

És nem vagy ideges?

Én alig vártam, hogy láthassam hogy dobog a szíve 6 hetesen :) meg pár naposan :)

2011. nov. 21. 13:22
 6/30 A kérdező kommentje:
Az orvosom is ezt mondta! Meg tudta állapítani a terhességem, így nem aggódom!
2011. nov. 21. 13:24
 7/30 anonim ***** válasza:
Na ez érdekes hozzállás.És akkor hogy nézett szívhangot?Honnan tudja hogy jó helyen tapadt?És még millió kérdés....
2011. nov. 21. 13:29
 8/30 anonim ***** válasza:
én 6 hetesen hasi Uh voltam!sem előtte sem azóta nem volt hüvelyi Uh!szóval eszt orvos válógatja!jah és volt igy egy hölgy akinek a 18 héten derült ki h ikrei lesznek kb 2 3 hete írta!vissza lehet keresni!:)
2011. nov. 21. 13:42
 9/30 A kérdező kommentje:
Nem aggódom, megbízom az orvosomban, édesanyám is nála szült! Gondolom tudja a dolgát, ezért dolgozik még mindig. Akitől az időpontot kértem, ő kérdezte, h érzek-e valami érdekes dolgot, jól érzem-e magam, és én mondtam neki h a terhesség megállapítása miatt kérem az időpontot az UH-ra, neki az volt a válasza, h 12 hetesen kell először mennem. Ezzel nem tudok mit kezdeni, azóta voltam a nőgyógyásznál, a terhes gondozáson, ezen ők sem találtak kivetnivalót, rendesen kórházba megyek UH-ra, így reménykedem abban, h minden rendben van és lesz!
2011. nov. 21. 13:46
 10/30 anonim ***** válasza:
23%

Háááát, most nem tudom eldönteni, hogy az orvos kókler, vagy nincsen a városi rendelőnek pénze műszerre.

Csak erre tudok gondolni!

Majdnem mindenki pánikol a 6. hétig, hogy nem méhen kívüli-e, megfelelő helyen ágazódott-e be, te meg ilyen nyugodt vagy.... :O

csak pislogok!

Én BÉTBOZ ütővel ütöttem volna a dokit, ha megállapítja egy vérképből, és elküld a francba.

Én küldtem volna el a francba!

Na mind1, nemidegesítem magam, nem az én babámról beszélgetünk.

Ha ikreket szeretnél mindenesetre drukkolok, meg annak is drukkolok, hogy annak ellenére, hogy nem is tudod mi van benne, meg hogy jól van -e, egészséges legyen a magzatod!

12hetes korig lehet csak elvetetni pl...

ha akkor ultrahangozik, és mondjuk nincs karja, akkor mi van????

Jujj, totál kiakadtam, nem is írok többet!

Drukk, és ennyi

2011. nov. 21. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!