Még az első 12 hetes UH előtt valami sejtetni tudja, hogy valaki ikreket vár? Konkrét jelek?
Mondjuk azt hozzá teszem, h tőlem is megkérdezték, h szeretném-e a gyermeket, és erre válaszoltam, h igen, természetesen! Lehet, h emiatt nem erőltették a korábbi időpontot!
Vagy most szerinted hívjam fel a kórházat, és mondjam, h hamarabb szeretnék menni?!
És az Édesanyád is nála szült????
Ez megnyugtat, akkor jó.
Engem az nyugtat meg, ha alá van támasztva vizsgálattal, hogy minden OK.
Nem az,hogy Anyucim kinél szült. Vén kókler!
Sz@rja le szerintem, aztán majd elteszi a szülésért a pénzt!
Kérlek szépen menjél el egy ultrahangra, és aztán írd meg nekem,hogy minden rendben, nagyon boldog vagy, mert már jobban aggódom érted az ezer éves aggastyán dokid miatt, mint magam miatt.
Pedig ha így folytatom elmegyógyintézetbe visznek egy kis pihenőre!
:D:D:D
Menjél UH-ra!
Bitte sőn!
Igen, menjél előbb, miattam, hogy nyugodt legyek :)
Köszönöm!
Nos, beszéltem ezzel-azzal :)! Azt mondták, akkor szokták hamarabb időpontra küldeni a kismamákat, ha valami baj lenne esetleg, mellékhatások, esetleg valaki táppénzen van! Nyugodjak meg! Nekem ez megnyugtató válasz volt!
De köszönöm szépen az aggódásod, de ne idegeskedj feleslegesen miattam! Fő az, h te nyugodt maradj, ebben az állapotban!
Anyukád orvosa:
hát nem tudom, hány éves vagy, de az én anyám idejében az UH még nem volt rutineljárás, csak nagyvárosokban alkalmazták, és csak problémás esetekben.
Lehet, hogy a dokid leragadt a 70-es években?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!