Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Még az első 12 hetes UH előtt...

Még az első 12 hetes UH előtt valami sejtetni tudja, hogy valaki ikreket vár? Konkrét jelek?

Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 12:31
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Mondjuk azt hozzá teszem, h tőlem is megkérdezték, h szeretném-e a gyermeket, és erre válaszoltam, h igen, természetesen! Lehet, h emiatt nem erőltették a korábbi időpontot!

Vagy most szerinted hívjam fel a kórházat, és mondjam, h hamarabb szeretnék menni?!

2011. nov. 21. 13:53
 12/30 anonim ***** válasza:
50%

És az Édesanyád is nála szült????

Ez megnyugtat, akkor jó.

Engem az nyugtat meg, ha alá van támasztva vizsgálattal, hogy minden OK.

Nem az,hogy Anyucim kinél szült. Vén kókler!

Sz@rja le szerintem, aztán majd elteszi a szülésért a pénzt!

Kérlek szépen menjél el egy ultrahangra, és aztán írd meg nekem,hogy minden rendben, nagyon boldog vagy, mert már jobban aggódom érted az ezer éves aggastyán dokid miatt, mint magam miatt.

Pedig ha így folytatom elmegyógyintézetbe visznek egy kis pihenőre!

:D:D:D

Menjél UH-ra!

Bitte sőn!

2011. nov. 21. 13:53
 13/30 anonim ***** válasza:

Igen, menjél előbb, miattam, hogy nyugodt legyek :)

Köszönöm!

2011. nov. 21. 13:54
 14/30 A kérdező kommentje:

Nos, beszéltem ezzel-azzal :)! Azt mondták, akkor szokták hamarabb időpontra küldeni a kismamákat, ha valami baj lenne esetleg, mellékhatások, esetleg valaki táppénzen van! Nyugodjak meg! Nekem ez megnyugtató válasz volt!

De köszönöm szépen az aggódásod, de ne idegeskedj feleslegesen miattam! Fő az, h te nyugodt maradj, ebben az állapotban!

2011. nov. 21. 14:02
 15/30 anonim ***** válasza:
Azért mondja mindenki, hogy előbb kéne menned, mert ha a baba véletlenül méhen kivül helyezkedik el vagy valami baj van, akkor még tehetne ellen.de ha ezt már a 12 héten veszik észre...!szerintem kérj időpontot, én már az 5 héten voltam igaz csak petezsák volt és azt már megtudták mondani h jó helyen van a baba!szóval ilyenkor már megnyukszik az ember egy picit!kérj egy elöbbi időpontot!
2011. nov. 21. 14:03
 16/30 anonim ***** válasza:
Hát én ilyenről még nem hallottam,kicsit olyan,mintha nem is M.o-n élnél.
2011. nov. 21. 14:06
 17/30 anonim ***** válasza:
Szerintem minden képen érdemes hamarabb menni tudni kell, hogy méhen belül van-e, melyik városban élsz, vagy mész majd uh-ra??
2011. nov. 21. 14:07
 18/30 anonim ***** válasza:

Anyukád orvosa:

hát nem tudom, hány éves vagy, de az én anyám idejében az UH még nem volt rutineljárás, csak nagyvárosokban alkalmazták, és csak problémás esetekben.

Lehet, hogy a dokid leragadt a 70-es években?

2011. nov. 21. 14:14
 19/30 A kérdező kommentje:
Nem engem szült, a kistestvéreim! Kértem 4D-re időpontot, így ne aggódjon senki!
2011. nov. 21. 14:20
 20/30 A kérdező kommentje:
És egyébként a Kecskeméti kórházról beszélek!:)
2011. nov. 21. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!