Lehetséges, hogy már érzem a babát?

Szia,
Biztosan Őt érezted..:-D
Elsőre én is ilyet éreztem.Néha még egy kis rezgéssel,mintha vibrálna odabent "valaki".Nagyon furcsa,de kellemes érzés volt.

Előző vagyok...
Látom azt írják sokan,hogy kizárt..Én 10 hetesen éreztem ilyet.Ismerek olyan kismamát aki 12 hetes kortól rendszeresen érezte.Bár lehet,hogy ezt már csak mi beszéljük magunkba??
Üdv.23 hetes Km.

10 hetesen még szinte tuti, hogy nem érzed. Szerintem lassan kerüld a szűk gatyókat, mert valamit nyom még így kigombolva is! A babát nem nyomhatod össze, mert védi a magzatvíz, de nem jó ha nyomod a hasad.
Tudom picit nehéz lemondani a régi alakodról és a régi csini rucikról. Én is szomorúan nézem a szuper gatyóimat, de mindent a célért, vagyis a kisbaba egészségéért! :)
Boldog pocakosodást!

szia!
Ha én nem is mozgást éreztem , de azt igen , mintha valami kaparászná belülről a hasam. Oké, oké, ilyenkor még nincs "izomerő" :) ; de nem tudom , ez engem inkább megnyugtatott. Valószínűleg csak a méhem nőtt, a 10 hét még elég korai mozgások érzékeléséhez...valószínűleg te is a méh "működését" észleled.
Majd jönnek az "igazi" mozgások is! :)
37 hetes pocakos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!