Decemberre kiírt kismamik hogy vagytok? Hanyadikára vagytok kiírva?
Első baba? Kisfiú vagy kislány? Hogy bírjátok? Van már valami jel hogy készülődne?Minden készen áll a fogadására? Hányéves vagy?Mi lesz a neve?
Én dec. 15-re vagyok kiírva, és kislány lesz,Fanninak fogják hívni. Már van egy kislányunk, aki 2 éves, így az egész ruhatárat megkapja, és van bőven belőle. Én pedig 22 vagyok.
Bocsi a sok kérdésért :)
4-es vagyok ismét :)
A fiamnak 7 hónaposan jött ki az első foga,majd rögtön utána a második.4-én volt 9 hónapos,most ott tartunk,hogy tegnap jött ki az 5. és úgy látom jön a 6. is.Roland amikor még nem mászkált már akkor lelassult a hízása,de nem bánom így is elég emelgetni :) Harapdálni nagyon szeret,mostanában már nem csak a cicimet hanem arcomat vállamat ahol ér :)
Nem azt nem szokta XD Csak piszkálja a lábam,ha az ölemben van akkor meg a számban nyúlkálna.Ha a földön fekszek akkor harap belém :)
Fanni cuki lehet amikor ezt csinálja!
Ciuki is, imádom!! de a 8 fgával akkorá tud harapni hogy húúúú :D
szivesen néznék képkete a pici fiadról... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!