Decemberre kiirt kismamik! Hogy vagytok?
Szia!
December 15 lesz elvileg a nagy nap és kislányt várunk mi is. :)
Már nem tudok sokat ülni, fáj a medencém, éjjel sokat forgolódom, azt is nehezen. A legmeglepőbb a tetterőm váltakozása. Egyik nap úgy ébredek, hogy a világot fel tudnám emelni és órákon át sütök, főzök, takarítok. Máskor meg szívem szerint fel sem kelnék az ágyból és nagyon-nagyon fáradtan érzem magam.
Nálad is van ilyen?
33 h
Mi Szent Este fogunk megszületni Abigéllel,de már hetek óta mondogatom neki,hogy legyen olyan jó kislány,hogy nem szúr ki a mamával és ne pont karácsonykor,a legnagyobb sürgés-forgás idején akarjon kibújni,úgyhogy beszugeráltam már,hogy 26-án éjjel elindulhat:D
Vagyunk ahogy vagyunk,azon kívül,hogy én is egyik nap megváltom a világot,másik nap többet alszok mint egy macska,nincs semmi gond,persze néha fájdogálok,feszülgetek,de minden ok:)
Szia!
Én is úgy vagyok, mint az első válaszoló.
Kéne mosnom, vasalnom, de még semmit sem csináltam. Úgy tervezem, hogy ez 2 hét alatt sikerül és utána megpróbálok pihenni, már amennyit egy 2 éves mellett lehet.
Én dec 17-re vagyok kiírva, de én már szeretném ha 11-én megszületne, és a karácsonyt itthon tölthetnénk már 4-en.
Ti hogy álltok a készülődéssel?
A készülődéssel? Pfff, szinte sehogy. Egyszerűen nem bírom magam rávenni a kórházi csomi összeállítására, valahogy még nem vagyok felkészülve rá. Az már olyan "végállapot". A baba cuccai nagyjából rendben.
A harmadik bébi lesz, így nem egyszerű mindenre időt szakítani, majd szép lassan sor kerül a dolgokra. A dokim szerint nem fog hamarabb jönni, a méhszáj zárt.
Nektek milyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!