Honnan tudhatom, hogy minden rendben van-e a babával?
Én úgy mentem el, h addig kuncsorogtam ott, míg elintéztek nekem egy időpontot. Nem voltam háziorvosnél, de kamaszkoromban pszichiáter szedált és ezt meguntam. Nekem az volt az érzésem, h ki kellett mondanom. A pszichológusom segített. Nemcsak beszélgettünk, hanem relaxációs gyakorlatok is voltak. Fantasztikus volt. Sajnos mindketten külön országban élünk már.
Azt nem mondom, h nem pánikolok, de nem görcsölök annyira, mint azelőtt.
Szia első babám én is nagyon aggódtam amikor 6 hétig semmit nem tudtam róla és még a mozgását sem éreztem,ezért mentünk el 16 hetesen 4D-re és felejthetetlen élmény volt meg tudtuk a nemét csináltak genetikai szűrést is és megnyugodtam még mielőtt tudtam volna az AFP eredményét
én nem betegségek miatt féltem hanem egyszerűen azért hogy megmaradjon a baba,annyi mindent hal az ember meg hát vannak kedves okos ismerősök is akik direkt paráztatnak.
Most 38hetes vagyok és már nagyon várom a szülést,azóta voltam még 3szor 4D-n csak mert az orvosomnak van,és valóban a pofija a 25 héttől már gyönyörű de akkor már nem fér bele a képbe csak egy-egy testrésze.
Ha megnyugtat menjetek el hidd el megéri!
Pl. ez a 12. héttől: [link]
De ne ijedj meg, ha elugrik és nem tudod folyamatosan venni a jelet. Kb. a 33. hét körül kezd annyira szűkös lenni a hely, h vizsgálóeszközzel be lehet venni szépen a hangot. Ezért is van az, h nem ctg-znek nagyon előtte, csak kivételes esetben. Ez a doppler azért egy jó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!