Honnan tudhatom, hogy minden rendben?
Kérdésedre válaszolva:sehonnan.
Sajnos.Nemsokára elkezd mocorogni,addig kitartás.
Szia!
Létezik már magzati szívhang hallgató. Kb 10ezer forint, és a 12-ik héttől használható.
Szia!
Én is ilyen parás voltam, és Én is használtam az előző válaszoló által írt szívhallgatót. Ez egy szuper kis kütyü, de néha szívbajt is kaptam tőle, mert mikor elfordul a babó, akkor volt, hogy nem találtam. A bnőm akitől kaptam megígértette velem, hogy csak napi 1x használom, és ha nem találom, akkor 1 óra múlva újra próbáljuk, és nem rohanok egyből a dokihoz, mert Ő már gyakorlott volt ebben, hogy néha elbújnak a pocaklakók. :-)
Nekem ráadásul extra későn mozdult meg, csak a 21 héten...:-( De akkor jó nagyot rúgott a drága...:-) (Most már 4 hónapos)
A másik, hogy magándokihoz jártam, és Én 3 hetente mentem, és mindig csinált UH-ot, és láttuk, hogy mocorog, meg mindig meg is mérte, hogy nő-e rendesen...A doki már majd megőrült tőlem, de sebaj..:-DD
Volt negatív előzmény, azért féltem ennyire...
Minden jót, vigyázz magatokra!
Én a 14.hétben vagyok. Karácsony előtt voltam nyakiredő vizsgálaton. Nagyon jó volt, mert vagy 15 percig nézhettem kivetítőn a babát. Éppen aludt, és persze nem jó helyzetben, szóval fel kellett ébreszteni. Amikor sikerült felébreszteni, nagyon gyorsan megfordult, és még a kezét is lóbálta. :)
Én mindig megkérdezem a dokit, hogy minden rendben van-e. Mert mindig csak értékeket közölnek. Pl. a nyakiredőnél is, hogy 2. Mire én azonnal megkérdeztem, hogy az jó, vagy nem? Egyébként, ha kérdezek, mindig bőséges magyarázatot kapok. Szóval érdemes kérdezni.
Én sem érzem még a babát mozogni, pedig az UH alatt rengeteget mozgott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!