Most vagyok 13+5 napos. A 12 hetes uh-n rendben volt minden, de legközelebb csak 18 hetesen kell menni. Honnan tudhatom hogy addig is minden oké odabent?
Szia! Sajnálom, hogy már átestél egy vetélésen, de most pont ezért a legfontosabb az, hogy erre ne gondolj egy cseppet sem! Pihenj sokat, foglald le magad és meglátod minden rendben lesz. Nekem anyukám mondja azt, hogy mindig az lebegjen a szemem előtt, hogy velem ilyen nem történhet, minden rendben van a picivel... És hát igen, könnyű mondani, de betartani... Én is elég parás vagyok, hogy mi van ha valami baj van, de tényleg nem szabad erre gondolni, csak a jóra, szépre, a babavárásra! Ne idegeskedj, az a pár hét hamar elröppen!
Szép napot, 19hetes kismama
Szia/sziasztok! Nekem is volt vetélésem tavaly és most 13+4 hetes vagyok. Mi 4D-n voltunk 12 hetesen, minden rendben volt, tökéletesek az adatok, és nagyon aktív a Bimbócskánk. Én is ezen gondolkodtam, hogy olyan messze van még a következő ultrahang, alíg bírom kivárni. Könnyebb lenne ha már éreznénk mozogni, de még az is pár hét. Én táppénzen vagyok, kértem a dokit írjon ki, a vetélés miatt, így veszélyeztetettnek kiírt. De ettől még nem járok hozzá gyakrabban. A 15. héten megyek hozzá, mert kell a táppénzes papírhoz igazolást adnia, és gondolom AFP-re beutaló. De most amelyik rendelőbe megyek ott csak hüvelyi ultrahang van. Pedig nagyon szeretném látni, mi van odabent. Legszívesebben megint elmennék 4D-re, de hát azt majd kb 25 hetesen. Így én is csak bízni tudok hogy minden rendben lesz, és megbeszéltem vele, hogy egészségesen fejlődjön odabent.
Megkérdezhetem hogy hány grammra mondták nektek a babát a 12 hetes uh-n? Nekem 6.37 cm és 58g (12hét 5naposnak megfelelő elvileg). Mindenhol jóval kisebb súlyt írnak.
Boldog nyugodt babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!