Mibol tudhatom, hogy minden rendben odabent?
úristen, nem kell ilyeneken agyalni, mert akkor bevonzzátok a rosszat...
Minden rendben van és kész. Még én is az elején tartok, de nem is merül fel bennem, hogy talán valami nincs rendben. Mikor eszembe jut, hogy van bent valaki, mindig arra gondolok, hogy a legtutibb gyerek lesz az egész világon! És úgy is lesz:)
Ne félj, nem Te vagy az egyetlen parás kmama, vagyunk egy páran.
Én is tiszta ideg voltam az elején(is), hiába mondták, mint a második válaszoló, hogy ezzel bevonzom a rosszat, meg felesleges, mert ha meg akar maradni akkor úgyis megmarad, és egyéb okosságok...Nekem tavaly volt egy rosszul végződő terhességem, így egyszerűen nem tudtam magamon uralkodni, egyik dokitól a másikig rohangáltam, és így sem hittem nekik 110%-ig.
Aztán a 21 héten megmozdult....:,-)hát az vmi fantasztikus érzés, és nagyon megnyugtató. Azóta sokkal, de sokkal jobb a helyzet, és szinte mindig mikor felébredek, és jelez reggel, elpityeredek örömömben, pedig most meg úgy , de úgy parázok a szüléstől, mint az elején a bajtól...:-DDD
Hát igen, kutyából nem lesz szalonna:-DD
Nem tudok okosat írni, én bőgtem csomót, és az jól esett, nem hiszem, hogy bajt csináltam vele, hogy kieresztettem a gőzt, de majd 2 hét múlva meglátjuk...
Minden jót, és kívánom, hogy Neked már a 14 hét körül megmozduljon, hogy mielőbb megnyugodhass!
Üdv:38 hetes elsőbabós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!