Honnan tudhatom, hogy minden rendben van-e a babával?
12 hetes vagy és már ezen pánikolsz? Szerintem menj el egy jó pszichológushoz, mert mit fogsz csinálni ha megérkezik a baba?
Nem rásegíteni a pánikbetegségre, de pont most olvastam egy történetet, hogy megszületett a baba, rendben volt, kitolták a levegőre és meghalt. Kiderült valami szívbetegsége volt. Vagy ott van az a színész, akinek az agyában volt születése óta gond valami érrel.
Soha nem tudhatod rendben van e minden, hiszen nem viheted orvoshoz állandóan, nem végeztethetsz el rajta mindenféle vizsgálatot és nem retteghetsz egész életedben sem.
És nem esélytelen, baj bármikor lehet.
Szia Tuncyy!
Egy másik kérdésnél már váltottunk pár szót. Nagyon örülök hogy minden rendben! Ne aggódj, minden jól fog alakulni, a babád bizti szépen fejlődik majd. Sok ez a 8 hét, de hidd el, gyorsan elrepül. egyébként a 18. héten kell majd menni UH-ra szerintem, én előtte a 16. héten vérvétel meg vizelet, legalábbis nálam ez a menet. 14 hetes vagyok, bár itt becsúszott egy kis gond, de MINDEN RENDBEN LESZ!!! Nem lehet másképp!!! Ha esetleg mégis szeretnél bekukkantani hozzá, menj el egy olyan magánrendelésre, ahol van a dokinak UH., és ő biztosan megnyugtat majd.
Kitartás! Zsuzsu
Zsuzsu vagyok. Állítólag 4Dre igazán 28. hét körül érdemes menni, akkor van igazi "moziélmény". Persze van aki többször is elmegy, tudok olyat, aki a 16 héten volt, és már felejthetetlen élményről számolt be.
Nyugi!!! :)
Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!
Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!
Hej, az a szövegértelmezés, ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!