Ha szigorú ágynyugalomra vagyok ítélve, hogyan vásároljak be a picinek?
Figyelt kérdés
26hetes vagyok, és még nem vettem semmit sem. Viszont nem mászkálhatok sehova, párom pedig nem igazán tudja mit kellene venni. Még én sem nagyon, első baba. Hogyan tudnám beszerezni a dolgokat? Legnagyobbtól a legapróbbig?2009. máj. 6. 14:23
11/13 anonim válasza:
Na látom már felsorolták a netes címeket, ezeket én is csak ajánlani tudom. Én is interneten nézem meg a legtöbb dolgot, "szörfözgetek", újabb és újabb oldalakon lyukadok ki. A brendonnak a honlapja nagyon jó, de én leginkább csak nézegetni szoktam, mert jó pár terméket más oldalakon sokkal olcsóbban találtam meg. Például a babakocsit a brendonban néztük ki, aztán a neten találtam egy helyet, ahol sokkal olcsóbb volt. Ha meg úgyis ágynyugalomra vagy ítélve, akkor van időd ilyen oldalakat nézegetni. Kiválasztod, ami tetszik, aztán a végeredményért elküldöd a párodat. Esetleg kisruha vásárlásában barátnők nem tudnak segíteni..?
12/13 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg a dokid hogy egy két órát elmehetsz e otthonról.Nem tudom hogy miért kell szigorúan feküdni,de nekem is méhszájproblémám van, és azért annyit megengednek hogy felkeljek.De még szerintem ráérsz vásárolni.Én még csak 23 hetes vagyok, de nem tervezem a vásárlást csak 30 után.És ha kihúzzuk a 36.hétig, akkor utána meg már vígan mehetek, persze ha nem lesz akkora valami egyéb baj, de ne legyen!Együtt érzek veled, mindenben gátolja az embert az ágynyugalom.
13/13 A kérdező kommentje:
Nyitott méhszáj, keményedés miatt fekszem. Magnézium sem használ, amit nem igazán értek hogy miért nem. Én sem akarok még vásárolni,ráérek még akár két hónap múlva is, csakhát ha tényleg így kell maradnom a végéig, legalább tudjam, hogy mit honnan szerezzek be.
2009. máj. 6. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!