Hol vásároljak olcsón kismama nacit/felsőt? Ti hol veszitek?
szia. igaz én csak még egyszer vettem, a teszveszen, éppen tegnap jött meg a kismama kertész gatyóm. nagyon könnyű, nyári anayagból, drapp színű, postával 1700Ft volt és nyáron a pocakom még bőven belefér.
szóval:
teszvesz, vatera,
jó dolgokat lehet kifogni, én lemérettem a gatyót, megkérdeztem az eladó súlyát, magasságát és csak azután licitáltam rá!
Felsőm meg van dögivel, olyan mell alatt bővülő, azokat a helyi piacon szereztem be, mivel régebben is ilyeneket hordtam még mielőtt kimsmami lettem volna.
még mindig a második vagyok.
a varratás nekem is eszembe jutott. vettem használt turiban szövetgatyót 1100-ért, arra varrt betétet egy varrónő 1600Ft volt. jó lett volna de elbacta, olyan buggyós lett a nadrág, szűkített felsővel nem lehet hordani. de ha tudnék normális varrónőt itt nálunk, biztosan én is varratnék.
Szia,
Nekem a Káprázat nevű boltból van, 13.ker, Forgách utcánál van az üzlet, 4000-6000 a kismamanadrágok ára.
A C A (bocsi nem találom az "und" jelet) szerintem is drága egy átlagos árhoz képest, valóban pl kismamafarmerek 9000-nél kezdődnek...... Nekem egy kismama szoknyám van onnan mert akciós volt, de úgyis 6000 volt. Mondjuk néha belefér egy-egy ilyen cucc na de nem mindig :)
Felsők: Én nem csinálok ebből ügyet, mármint nem kifejezetten kismama felsőt vásárolok, hanem normális felsőt csak max az eddig hordott 38-as helyett 44-est :) Pl Auchanban, Tesco-ban is lehet kapni meg Tacco-ban is olyan felsőt ami kicsit hosszabb, és ha nagyobb méretet veszel jó lesz a nagy pocira is.
Jó babavárást :)
25 hetes kismama
hát most nekem is kell kismama cuccokat venni nyárra, mert az első babám téli pocak volt -áprilisi születés- csak fogalmam sincs h nállunk hol fogok venni.
de én ilyen nyári bő egyberuhára gondoltam pl piacon. nem néztem még, de remélem találok. most még jok a kismamanacik amiket direkt kismamaboltban vettem, de nyáron melegek lesznek. kismama boltban is 5000-10000ig vannak a nacik. felsőt én sem vettem direkt kismamát, csak nagyobbat :)
Köszi,hogy segítettetek:)
Itt nálunk van nagyon jó varrónő,még menyasszonyi ruhákat is varr ha visz neki valaki képet!
Nagyon ügyi,csak drága,tehát a varratást én kilőném.Pedig vannak elképzeléseim....
Szerintem az jó ötlet,hogy venni gatyót,és azt átalakítani:)Eszembe sem jutott!
Vateráról meg a teszveszről még meggondolom,de ot is szétnézek az tuti!
Jön a jóidő,nő a pocak,és nincs mit felvenni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!