Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha szigorú ágynyugalomra...

Ha szigorú ágynyugalomra vagyok ítélve, hogyan vásároljak be a picinek?

Figyelt kérdés
26hetes vagyok, és még nem vettem semmit sem. Viszont nem mászkálhatok sehova, párom pedig nem igazán tudja mit kellene venni. Még én sem nagyon, első baba. Hogyan tudnám beszerezni a dolgokat? Legnagyobbtól a legapróbbig?
2009. máj. 6. 14:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem sokmindent meg tudsz nézni az interneten, legyen az akár babakocsi, akár légzésfigyelő, cumisüveg, ruha, bármi. Ha kinézed, mit szeretnél, akkor esetleg könnyebb lesz a párodnak is bevásárolni. Az interneten is meg tudsz venni dolgokat. Például babakocsit lehet, hogy olcsóbban találsz a neten, mint a boltokban.

Kitartás és minden jót kívánok Nektek!

Egy 26 hetes kismama

2009. máj. 6. 14:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

hát,esetleg netes rendelés. a legtöbb dolgot meg tudod rendelni,még talán a kiságyat is. [link]

mi innen vettük,elég jó minőség. lehet azt is,hogy neten kinézed,felírod a listát és a férjed bevásárol.

2009. máj. 6. 14:27
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

SZia!

Nincsen aki segítsen neked? A nagymamák biztos nem örülnének jobban semminek, mint annak ha bevásárolhatnak.

De az is jó lehet, ha neten kinézitek és a párod célirányosan elmegy érte.

A házhoz szállításos rendeléssel én személy szerint nem mindig voltam megelégedve, de lehet, hogy csak én voltam peches.

2009. máj. 6. 14:31
 4/13 A kérdező kommentje:
Hol tudok még interneten vásárolni? Tudtok esetleg valamilyen weboldal címet? Előre is köszi!
2009. máj. 6. 14:34
 5/13 A kérdező kommentje:
Egyik nagymama messzebb van mint a másik, úgyhogy sajna ez nem jön össze... Így marad a net, vagy fogom magam be az autóba és egy nap alatt mindent megveszek. Táncsak nem lesz baj....:(
2009. máj. 6. 14:35
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A netes vásárlás hátránya még mindig a "kézzel foghatatlanság". Baba cuccok esetében ez meg elég döntő dolog... Szerintem írj össze egy listát , hogy mire van feltétlen szükség , és ha úgy érzed , egyik nap menjetek el vásárolgatni a férjeddel vagy pároddal. Nagyon jó lenne ha tudna segíteni ebben! Te mondod mi kell, ő hozza. Máshogy nem megy a dolog...

2009. máj. 6. 14:41
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen ne egy napra ütemezz mindent!Amikor nyugis heted van(nincs UH,vizsgálat)2-3 órára menj el egy héten max 2x,vegyél be előtte plusz Magnéziumot,és előtte extrán pihenj.Igy apránként mire kell,minden meg lesz.Neten nézelődj,irj pontos listát.Ami az első pár napra kell azt vedd meg,amikro megszülsz,akkor tudsz majd vásárolni,gondolo akkor jönnek valmeddig segiteni a nagymamák!KITARTÁS!!
2009. máj. 6. 14:48
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

én sok mindent neten rendeltem,írok neked egy listát. legyél szemfüles, a netes rendelésnél babarucinál nézd meg,hogy 100%pamut legyen + ha valami nem tetszik azonnal küldheted is vissza,visszatérítik az árát!! :)

www.brendon.hu

www.szopiparna.hu (nagyon jó!)

[link]

[link]

[link]

[link]

www.minimano.hu

[link]

[link]

[link]

www.teszvesz.hu

www.vatera.hu

2009. máj. 6. 14:52
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elöször feküdjel, pihenjel, pocold fel a labadat, kimeljed magadat, aztan par het mulva meglatod sokkal energetikusabb leszel, es akkor belevaghatsz egy nagyobb vasarlasba. Addig meg a neten nezzel ki par dolgot, arakat, markakat, szoval jard körbe a temat kepletesen, szerintem a hasznalt cuccok eppen ugy jok az elsö idöben is, hiszen pikk-pakk kinövik, es eppen ezert hasznaltan is lehet nagyon szepet es jot es jo arban beszerezni. Az ilyen boltokban meg sok mas kiegeszitö is van. Ha esetleg Pesten vagy, es erdekel ez a lehetöseg, szivesen adok egy tel szamot, ahol meg pelenkat is lehet venni, meg tejserkentö kapszulat, meg csomo mindent. (Persze a pelus nem hasznalt! hi-hi-hi... ) :)
2009. máj. 6. 14:52
 10/13 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok,köszönöm szépen a segítségeteket!!! Azt hiszem mindent igénybe veszek. Az internetet is, és a sok pihenés utáni vásárlást is.
2009. máj. 6. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!