Ha szigorú ágynyugalomra vagyok ítélve, hogyan vásároljak be a picinek?
Szia!
Szerintem sokmindent meg tudsz nézni az interneten, legyen az akár babakocsi, akár légzésfigyelő, cumisüveg, ruha, bármi. Ha kinézed, mit szeretnél, akkor esetleg könnyebb lesz a párodnak is bevásárolni. Az interneten is meg tudsz venni dolgokat. Például babakocsit lehet, hogy olcsóbban találsz a neten, mint a boltokban.
Kitartás és minden jót kívánok Nektek!
Egy 26 hetes kismama
hát,esetleg netes rendelés. a legtöbb dolgot meg tudod rendelni,még talán a kiságyat is. [link]
mi innen vettük,elég jó minőség. lehet azt is,hogy neten kinézed,felírod a listát és a férjed bevásárol.
SZia!
Nincsen aki segítsen neked? A nagymamák biztos nem örülnének jobban semminek, mint annak ha bevásárolhatnak.
De az is jó lehet, ha neten kinézitek és a párod célirányosan elmegy érte.
A házhoz szállításos rendeléssel én személy szerint nem mindig voltam megelégedve, de lehet, hogy csak én voltam peches.
Szia!
A netes vásárlás hátránya még mindig a "kézzel foghatatlanság". Baba cuccok esetében ez meg elég döntő dolog... Szerintem írj össze egy listát , hogy mire van feltétlen szükség , és ha úgy érzed , egyik nap menjetek el vásárolgatni a férjeddel vagy pároddal. Nagyon jó lenne ha tudna segíteni ebben! Te mondod mi kell, ő hozza. Máshogy nem megy a dolog...
én sok mindent neten rendeltem,írok neked egy listát. legyél szemfüles, a netes rendelésnél babarucinál nézd meg,hogy 100%pamut legyen + ha valami nem tetszik azonnal küldheted is vissza,visszatérítik az árát!! :)
www.brendon.hu
www.szopiparna.hu (nagyon jó!)
www.minimano.hu
www.teszvesz.hu
www.vatera.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!