Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan vásároljak szoptatós...

Hogyan vásároljak szoptatós melltartót? Tanácstalan vagyok. Mekkorát vegyek? Mikor tanácsos megvenni?

Figyelt kérdés
75 B-t hortam eddig.
2009. dec. 30. 18:56
 1/8 anonim ***** válasza:
legalább 1 mérettel nagyobbat vegyél,mint amit most hordasz,mert megduzzad a melled és még olyan szivacsot is be kell majd tenni ami beszívja a tejet(nem jut eszembe a neve) minden esetre legalább 1 mérettel nagyobb kell
2009. dec. 30. 19:00
 2/8 A kérdező kommentje:
oké ,de 75 c-t vagy 80 b-t ???
2009. dec. 30. 19:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Én kínaiban találtam 400 ft-ért, ezért nem kockáztattam, vettem több méretet is. Nekem most 85/b kell, vettem 90/b, 95/b és 95/c-t is. Ha még mindig nem ok, akkor a párom elszalad venni.
2009. dec. 30. 19:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is 75B-t hordtam,most 2 mérettel nagyobb kell!Van 85B-s,és 90-es melltartóm is(fazonfüggő is)Akkor gondolom a szoptatós melltartóból is annyival nagyobb méretű kell,amennyit nőtt a cicid!
2009. dec. 30. 19:32
 5/8 anonim ***** válasza:
A várandóság vége felé érdemes vásárolni, akkor már talán könnyebb eltalálni a méretet. Nekem 75/B volt, erre kellett 80/B. Nagyon csalóka, mert hiába veszel most terhesen, ehhez hozzá kell számolni még a bedurrant melleket is, ami az első időszakban erős tartást igényel! Később,hónapok múlva, amikor már beállt a baba és anya közti szoptatás, akkor meg már lehet, hogy jó lesz a régi méretben a szoptatós melltartó!
2009. dec. 30. 21:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Szülés előtt én is 75B-t hordtam. A szoptatós melltartóm 80C.
2009. dec. 31. 08:08
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi
2009. dec. 31. 17:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én a terhesség előtt 80 B-t vagy C-t hordtam. A mellem igazából a szülés után duzzadt be. Most a D kosarat is szűknek érzem néha.
2010. jan. 1. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!