Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap este iszonyúan ment a...

Tegnap este iszonyúan ment a hasam. Tudom, h igazából nem esett jól a kajcsi, ezért történt. De annyira félek, h valami baja lehet a picinek emiatt. Lehet?

Figyelt kérdés

Most is gyönge vagyok...nem csoda, hisz alig aludtam az éjjel. A pici rugdosott, nem vérzek, nincs olyan jel ami miatt pánikba kellene esnem, de mégis nyugtalan vagyok. Nem szokott menni a hasam, és ugyan érzem h jobban vagyok, de nem merek gyógyszert se bevenni. Széntablettát lehet ilyenkor? Ma megyek védőnőhöz. De dokimhoz majd csak jövőhét szerdán, 24hetes uh-ra.

Ti mit tennétek?

2009. máj. 5. 09:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Sztem ne aggódj, pótold a folyadékot, Normafloret vegyél be. Aztán majd csak mond valamit a védőnő.
2009. máj. 5. 09:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Próbálj diétázni és ne aggódj! Jó, hogy tudod, hogy a kajától van és nem vmi több napos, 1 hetes vírus van a háttérben. Ne aggódj, nem lesz baj! ;)
2009. máj. 5. 09:26
 3/8 A kérdező kommentje:

Még ez a borongós idő is rátetéz a hangulatomra. Van itthon Normaflore, de majd a védőnőt megkérdezem, h azt lehet e inni, mert nagyon gyógyszerellenes vagyok. Még a vitamínokkal is csínnyán bánok.

Remélem a babának nem volt olyan zűrös éjszakája mint nekem....:(

2009. máj. 5. 09:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok, a Normaflore szerintem nem gyógyszer, de segít helyreállítani a bélflórádat. De azért inkább kérdezd meg tényleg a védőnőt.Jobbulást.
2009. máj. 5. 09:29
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Igen, tegnap elég fűszeres kajcsit ettem, és éreztem h betette nálam a kaput. Aztán még ráettem este egy jó nagy szelet zsíroskenyeret paradicsommal, (ami nálam sosem volt menő, de most a hormonok iszonyúan megkívántatják velem:))És tusolás után már éreztem h ezt az éjszakát a wc-n fogom tölteni:(

2009. máj. 5. 09:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Hasmenés esetén nem ajánlatos semmilyen gyógyszert bevenni, hogy minél előbb kitisztulj.

Én 3 hete voltam úgy, hogy 12 óra leforgása alatt 3.5 kilót fogytam, olyan hasmenésem volt. Semmi energiám nem volt utána. A lényeg, hogy rengeteget kell inni, főleg ásványvizet, vagy ízesítés nélküli fekete teát.

Normaflore nem szünteti meg a hasmarsot, csak az eltávozott hasznos bacikat pótolja.

Nálunk nem lett baja a babának, biztos nálad sem lesz!!!

Az előző terhességem alatt is elkaptam egy hasmenős vírust, akkor sem lett baj!

A lényeg a folyadékpótlás!!!

Jobbulást:)

2009. máj. 5. 11:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Az előttem szóló jól tudja, viszont amit mond, nem mindig igaz. Én is elkaptam a vírust és egy napi 2 óránként futottam a wc-re, olyan gyomorgörccsel, hogy az életemért könyörögtem. Azért hálás voltam a smectáért. Valóban gyorsabban ürül ki a baci, vírus, ha nincs megfogva, de már nem volt mit megfogni.

Másrészt észrevettem, hogy a terhesség alatt inkább a hasmenésre vagyok hajlamos, mintsem székrekedésre. Nem tudom melyik a rosszabb, de néha azért muszáj vmit bevenni, különben nem múlik. Amúgy olvastam, hogy előfordul, csak ritka.

Egyedül az alhasi vérbőség lehet veszélyes, de sztem ahhoz már komolyabb hasmenés társul, még én (mi) is túléltük. Azért érdemes felhívni a dokit, védőnőt, megnyugtatnak.

2009. máj. 5. 14:25
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi lányok! Voltam védőnőnél, dde ma a diéta hatására már nem látogattam meg a nagywc-t egyer sem. Sajnos talált egy pici nitritet a vizeletemben, de mivel mást nem és azt is csak épphogy egy minimálisat, ezért pénteken újra megnézi. Ha nőtt a mennyiség akkor kezelni kell. Ha nem akkor minden oké.

Köszönöm mindenki tanácsát. Gyógyszert nem kaptam rá, és a közérzetem is jó!. Szép estét mindenkinek!

2009. máj. 5. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!