Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi történt hogy fiú lesz?

Mi történt hogy fiú lesz?

Figyelt kérdés
Mindegyik testvéremnek lánya született. Szóval az egész család lányos. Én fiút várok. Hát mindenki nagyon meglepődött. Mi történhetett hogy nekem fiúm lesz? Anyum azt mondta hogy ez az egészséges életmódnak köszönhető.
2011. szept. 5. 15:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Akiknek lányuk van, azok egészségtelenek????

Jesszus....

Nekem van egy fiam és egy lányom, hmmmmm....

2011. szept. 5. 15:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

annak köszönhető, hogy férjed y kromoszómát tartalmazó spermiuma ért oda először. nincs köze hozzá az életmódnak, csak a genetikának. mindig becsúszhat bármelyik nem :)

jó babavárást!

2011. szept. 5. 15:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Annak köszönhető,hoyg peteérés napján szexeltetek,é,s a fiú kromoszómát tartalmazó spermiumok gyorsabbak mint a lányosak,előbb érnek célba.

Így lett a fiad.

Állítólag az étkezés is képes befolyásolni a baba nemét, mert megváltozik a hüvely flórád stb.. és nem marad életképes egyik vagy másik spermium attól függően hoyg hogyan /mit étkezel,de én ebben nem hiszek.

2011. szept. 5. 15:46
 4/9 anonim ***** válasza:
80%

Ez kérdés?

Mi történt? Felfordult a világ.

Második válaszolónál a pont és a zöld kezecske.

2011. szept. 5. 15:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan hülyeség, ne haragudj! És az hogy lehet, hogy a nővéremnek nem jön össze a baba már 5 éve én meg már a másodikat várom úgy, hogy elsőre sikerült. Ja, és fiam van meg lányom lesz. Ez jelent valamit szerinted? Semmit a világon. :)
2011. szept. 5. 16:34
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

Egeszseges eletmodnak?

Hat, ez viccesen hangzik.

A ferjem (sajnos) massziv dohanyos, az elso gyerek tervezese elott en is az voltam es eleg sokat szorakoztunk, fogyasztottunk alkoholt is heti szinten.

Rengeteget dolgoztam, raadasul etteremben, igy 2 dologra nem volt idom es energiam: sportolni, egeszsegesen fozni.

Mindemellett a belvarosban laktunk, a legnagyobb szmogban.

Jeleznem, hogy 2 fiunk van idaig, en biztos vagyok benne, hogyha 5 gyermekunk lenne, akkor 5 fiunk lenne, valahogy erzem.

Szoval ez nem az egeszseges eletmodtol fugg, sot, meg csak nem is a megerzesektol. Biologia.

2011. szept. 5. 16:39
 7/9 anonim ***** válasza:
60%
Ezt a kérdést teljesen komolyan tetted fel????? Anyukáddal is minden rendben, hogy ilyet mond???? A gyerek neme kizárólag attól függ, hogy x vagy y kromoszómájú spermium termékenyíti meg a petesejtet, nem attól, hogy milyen az életmódod..... Jártál biológia órára?
2011. szept. 5. 17:41
 8/9 anonim ***** válasza:
:))
2011. szept. 5. 22:37
 9/9 sumergo ***** válasza:
80%

Basszus! Hány éves vagy? Bár anyukád már tuti nem tinédzser, de hogy ennyi esze legyen!?!?

Az történt, hogy szexeltetek, és a fiú spermium nyert!

2011. szept. 6. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!