Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Beszéltetek a babátokhoz, míg...

Beszéltetek a babátokhoz, míg a pociban volt?

Figyelt kérdés
Mikortól?
2011. okt. 27. 11:33
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
De jó, hogy Ti is így látjátok!Örülök :) Szerintem ezek igen is fontos dolgok.
2011. okt. 27. 14:50
 22/30 anonim ***** válasza:

Kicsit most elszomorodtam, de szoljatok, ha felreertem az egyik korabbi valaszt.

Ezek szerint en nem szeretem igazan a gyermekeimet, mert nem beszeltem hosszajuk hangosan, amikor a pocakomban voltak?

Ne haragudjatok, de ha ezt az a valaszolo igy ertette es komolyan gondolta, akkor baromi melyen megbantott.

Sajnalom, nem vagyunk egyformak, tolem egyszeruen tavol allt a pocakhoz beszeles, probaltam, kenyelmetlen volt, nem ereztem magamenak, de en ettol fuggetlenul szeretem a gyermekeimet, egyszeruen nem olyan tipus vagyok.

Ha nektek jol esik, akkor csinaljatok.

2011. okt. 27. 15:15
 23/30 A kérdező kommentje:
Ezt hol olvastad Kedves Utolsó. Nem hiszem, hogy bárki ilyet írt volna, legalábbis én nem olvastam.
2011. okt. 27. 15:24
 24/30 anonim ***** válasza:
41%

Nem tudom melyik válaszra gondolsz mert ilyet senki nem irt én írtam az előttem levőnek annak aki azt írta hogy:

"De az anyaság nem a rózsaszín ködben való lebegés, aminek most elképzeled:-))))")

Mert felháborított hogy egy anya hogy mondhat ilyet.

És erre írtam hogy az anyaság egy csoda és én így akarom megélni.

Nem arra gondoltam hogy az rossz anya aki nem beszél a pocakhoz de hogy is az én anyukám sem beszélt hozzám mégis a legjobb anya én beszélek mert nekem jó de ez persze hogy nem kötelező.

De akkor is felháborít amit az a válaszoló irt. Miért rossz dolog az anyaság?

Mennyien vannak akinek nem adatott meg nekünk is nehezen jött össze a baba most vagyok 33 éves és minden vágyam az életben ez volt.

Üdv a 36hkm.

2011. okt. 27. 15:34
 25/30 anonim ***** válasza:

Mi még nagyon az elején vagyunk, de nagyon sokat szeretgetjük, beszélünk hozzá, hogy tudja, hogy várjuk, és jó helyre jön.

Bár, zenét még nem úgy hallgatok, hogy kifejezetten neki szánom, de kizárólag magyar érzésű zene megy. Zenéből még keresem azt, amit minden nap szeretnék meghallgattatni vele, hogy ha megszületik és valamiért nyugtalan lenne, akkor attól megnyugodjon.

6+4 hkm

2011. okt. 27. 15:52
 26/30 anonim ***** válasza:

Nekem már a harmadik van pocakban, teljesen természetes számomra, hogy beszélek hozzá. Sőt, ehhez a picihez most már a 3 éves nővére is. :-)

A zenehallgatásról meg annyit: nagy rock and roll rajongó vagyok, illetve - tudom, nem vág össze, de ez van - imádom a népzenét és a nemzeti rockot. A gyerekek így ezeket hallották leginkább pocakban is, főleg, hogy magam is énekelek és a terhesség alatt is sokat voltam színpadon. Amikor megszületett az első babám, azonnal reagált a pocakból már jól ismert zenékre. :-))

2011. nov. 11. 10:07
 27/30 anonim ***** válasza:
Én beszéltem hozzá, főleg reggel és este (vagy mikor festettem, akkor mondtam, hogy most anya szépen felviszi a hengerre a festéket és a falra keni, hogy szép barack színű legyen a pici manóm szobája:)). Fürdésnél is sokat beszéltem hozzá pl. megy anyu locsiba, pocsikába locsiba, ezt nagyon tudja, ha mondom neki, hogy megy a mano locsiba... már mosolyog és főleg akkor ha betekertem a törcsibe és viszem.
2011. nov. 11. 11:40
 28/30 anonim ***** válasza:

"pocsikába locsiba"

Ez konkretan milyen szavaknak a roviditese?

Csak erdekelne, mert nem igazan ismerem fel...

2011. nov. 11. 12:44
 29/30 anonim ***** válasza:
Az én babám szerintem a varrógépet fogja a legjobban ismerni. Van egy alap zugása mikor dolgozok, meg ha nyomom akkor még hangosabb. Szerintem ha megszületik ez a hang fogja a legjobban megnyugtatni, mert ezt fogja a legjobban ismerni. Mikor leülök varrni, iszonyatos táncba kezd. Vagy lehet nem tetszik neki és azért?
2011. nov. 11. 12:46
 30/30 anonim válasza:

Én nem nagyon beszéltem hozzá-szavakkal. Annál többet gondolatban!

Lehet, hogy valaki most bolondnak néz, de igenis kommunikáltunk így a kisfiammal. Ha szavakkal kértem, hogy mocorogjon kicsit, hogy tudjam, jól van-e, nem történt semmi. Ám amikor rákoncentráltam, és gondolatban kértem rá, egyből rugdosni kezdett. :-)

Hihetetlen, de igaz! Sokszor előfordult ám!

Amikor megszületett, persze halgatott a hangomra, de párszor kipróbáltam, hogy sikerül-e még kapcsolatot teremteni, és sikerült! Mindannyiszor rámnézett, amikor szólítottam.

Aztán persze néhány héten belül elszakadt ez a szál...

A kisbabáknak különleges érzékeik vannak, beszélj, énekelj sokat neki Te is! :-)

2011. nov. 12. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!