Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szoktatok beszélni a pocakotok...

Szoktatok beszélni a pocakotokban lévő babátokhoz?

Figyelt kérdés

Mert nekem nem megy, úgy érzem olyankor, hogy bolond vagyok és magamban beszélek, de zenét szoktunk hallgatni.

A családom meg ki van akadva, hogy minek vállaltam gyereket, ha nem is foglalkozok vele stb...

2011. máj. 19. 15:55
 1/10 anonim ***** válasza:
én sem szoktam hangosan. gondolatban igen, ha nagyon rugdos például. nem gondolom, hogy ettől még rossz anya leszek és nem fogok vele foglalkozni, ha megszületik, ez butaság. azért nem kicsit lesz más a helyzet, ha már kibújt.
2011. máj. 19. 16:04
 2/10 anonim ***** válasza:

Én szoktam neki mondani, hogy nagyon szeretjük már most is. A férjem simogatni szokta a hasam és van amikor mondogatja közben hogy : nőjjél baba nőjjél XD

Szerintem ha nagyobb lesz a pocakom még jobban fog neki beszélni :)

Attól, hogy te nem tudsz neki beszélni még nem vagy rossz anya. Ráérsz akkor is amikor már megszületett :)

12 hkm

2011. máj. 19. 16:05
 3/10 A kérdező kommentje:
Simogatni én is szoktam a hasam meg magamba is beszélni de hangosan nem megy.
2011. máj. 19. 16:06
 4/10 kisnita ***** válasza:
100%

A családodnak jó sok esze lehet már bocs:S

Én néha beszélgettem neki, de inkább csak a végén, hogy most már igazán kibújhatna tudom, hogy jól érzi magát odabent, de azért kint már jobb lenne neki is :)

Szerintem abszolút nem függ össze ez azzal, hogy milyen anya leszel! Nem kell foglalkozni mindenki megjegyzésével, engedd csak el füled mellett!

Kellemes babavárást!

2011. máj. 19. 16:06
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Már kezdenek kikészíteni a sok okoskodásukkal...

A hugom is csak 18 éves de ő jobban tudja persze :D

2011. máj. 19. 16:08
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
óóó, készülj fel, hogy még sokkal-sokkal inkább így lesz, ha megszületik. már most kezdd el magad felvértezni az "aha, nagyon érdekes/de tulajdonképpen leszarom" mosollyal.
2011. máj. 19. 16:37
 7/10 anonim ***** válasza:

Én nem beszélgettem vele. Na jó, néha megjegyeztem, hogy hahó, mozogj, vagy mit csinálsz odabent te jó ég... :)

De igazából én is csak gondolatban "beszélgettem" vele. S így is nagyon jól elvoltunk mi kettesben. :)

A rokonok, ismerősök, és leginkább ismeretlenek néha olyanokat tudtak mondani, hogy égnek állt a hajam.

De nem ők számítanak, hanem csak a baba.

2011. máj. 19. 17:28
 8/10 anonim ***** válasza:

Én szoktam beszélni hozzá, pl mikor ráfekszik a hólyagomra, hogy kicsit menjen arébb, mert ez anyának fáj. Meg néha dúdolok vagy énekelek, ha olyan szám megy épp a rádióban, persze ezeket mind csak úgy hogy más ne hallja:-)

28+2 hetes kismama

2011. máj. 19. 17:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is nehéz így hosszasan beszélni. Egy két mondatot esetleg mondok neki, pl mikor jól oldalba rúg :) Hogy pl "jajj kicsikém, kérlek ne rugdoss ilyen erősen" meg ilyenek..de ez nem számít "beszélgetésnek" ..Dúdolni én is nagyon sokat szoktam..meg énekelgetni... :)
2011. máj. 19. 17:57
 10/10 anonim ***** válasza:

Mintha magamról olvasnék!:) Nekem sem megy!

27 hetes kismami

2011. máj. 19. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!