Szoktatok beszélni a pocakotokban lévő babátokhoz?
Mert nekem nem megy, úgy érzem olyankor, hogy bolond vagyok és magamban beszélek, de zenét szoktunk hallgatni.
A családom meg ki van akadva, hogy minek vállaltam gyereket, ha nem is foglalkozok vele stb...
Én szoktam neki mondani, hogy nagyon szeretjük már most is. A férjem simogatni szokta a hasam és van amikor mondogatja közben hogy : nőjjél baba nőjjél XD
Szerintem ha nagyobb lesz a pocakom még jobban fog neki beszélni :)
Attól, hogy te nem tudsz neki beszélni még nem vagy rossz anya. Ráérsz akkor is amikor már megszületett :)
12 hkm
A családodnak jó sok esze lehet már bocs:S
Én néha beszélgettem neki, de inkább csak a végén, hogy most már igazán kibújhatna tudom, hogy jól érzi magát odabent, de azért kint már jobb lenne neki is :)
Szerintem abszolút nem függ össze ez azzal, hogy milyen anya leszel! Nem kell foglalkozni mindenki megjegyzésével, engedd csak el füled mellett!
Kellemes babavárást!
Köszi :)
Már kezdenek kikészíteni a sok okoskodásukkal...
A hugom is csak 18 éves de ő jobban tudja persze :D
Én nem beszélgettem vele. Na jó, néha megjegyeztem, hogy hahó, mozogj, vagy mit csinálsz odabent te jó ég... :)
De igazából én is csak gondolatban "beszélgettem" vele. S így is nagyon jól elvoltunk mi kettesben. :)
A rokonok, ismerősök, és leginkább ismeretlenek néha olyanokat tudtak mondani, hogy égnek állt a hajam.
De nem ők számítanak, hanem csak a baba.
Én szoktam beszélni hozzá, pl mikor ráfekszik a hólyagomra, hogy kicsit menjen arébb, mert ez anyának fáj. Meg néha dúdolok vagy énekelek, ha olyan szám megy épp a rádióban, persze ezeket mind csak úgy hogy más ne hallja:-)
28+2 hetes kismama
Mintha magamról olvasnék!:) Nekem sem megy!
27 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!