Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hagyhat nyomot a babamon ha...

Hagyhat nyomot a babamon ha kicsit megegettem a kezem?

Figyelt kérdés
Olaj szokott ra!30 hetes ksm
2011. okt. 20. 18:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hi-hi:)

7 hónapos terhesen megégettem az alkarom, a babámnak semmi baja nem lett. Igaz, meg sem fordult ilyen a fejemben...:)

2011. okt. 20. 21:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem van 2 kisebb májfoltom. Egy a fenekemen, egy pedig a vállamon. Anyukám magyarázata szerin pont lef.sta egy kiskacsa, mikor velem volt terhes és annak a nyoma látszik rajtam. Magyarul, én le vagyok sz@rva. :D

Ez csak babona!!!!!

17 hetes terhes voltam, mikor elvágtam durván a kezem, sebészet lett a vége. 7 hónapos a kislányom, egyenlőre nem látszik rajta semmi. :D

2011. okt. 20. 21:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Ugyan már, ez csak babona, nem értem, hogy az emberek miért tartanak életben ilyeneket. Hogy ijesztgessék a naiv kismamákat? Vagy ők maguk naivak?

Én 8 hónapos kismama voltam, amikor durva zúzódás lett a lábamon egy itthoni baleset miatt. Rokonok voltak felháborodva azon, hogy én miért nem aggódok, hogy a babán ez látszani fog....

Mondtam, hogy orvosilag magyarázzák meg, hogy miért is látszódna ez a babán! És még ők néztek hülyének, és nem az volt az első, mikor megszületett a babám, hogy minden rendben van-e vele, hanem hogy látszik-e a lábán!

Volt olyan, aki nem hitte el, hogy nem, és direkt végignézte a pelenkázást, hogy lássa a lábát!

NO COMMENT! :)

Bár ez lenne a legnagyobb probléma az életben!

2011. okt. 21. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!