Megégettem a pocakomat vasalóval. Fog látszani a babámon belőle valami? Vagy ez hülyeség, hogy rajta is lesz heg?
Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 10:00
1/7 anonim válasza:
Ez csak babona. De azért vigyázz magadra!
3/7 anonim válasza:
Nyugi! Nem látszódik majd semmi a babán.Ez hülyeség.
Gratulálok!
4/7 anonim válasza:
Babona, de az öcsém apjának van egy folt a hátán. Az anyja mikor terhes volt vele pont ott ütötte meg magát. Amikor én terhes voltam, anyum mindig azt mondta egyfolytában, hogy vigyázzak magamra és főleg az arcomra. Ezért.
5/7 anonim válasza:
Kicsi a valószínűsége. Azért nem egészen hülyeség. Én 3 hós voltam,amikor térdre estem, a lányom a térdén barnafolttal született. Több ilyen esetről tudok (ismerem az anyukát és a gyerekeket is). Az orvosok nem tudják megmmondani,hogy mikor és mitől lehet,ezért tagadják. De ez valóban nagyon ritkán forul elő. A második gyereknél megágettem a karom a sütővel,kb 3 hós voltam akkor is,rajta nem látszik semmi.
6/7 Lolol válasza:
Lehet,hogy le fogtok hurrogni,de szerintem ez nem hülyeség.Anyukám megütötte a derekát amikor terhes volt,be is lilult neki.Az öcsémnek a mai napig látszódik az az ütés nyom.Ugyanott van ahol anyámnak volt.Egy ismerősömet terhesen megverte a párja,szó szerint mokkája volt a csajnak,és a gyerekének a mai napig mokka van a szeme alatt.Nem tudnak vele mit csinálni.Az égés nyom nem tudom meg fog e látszani a babádon,de nem hiszem,mert a nővéremnek se látszik a kislányán.Pedig elég keményen megégett.
7/7 anonim válasza:
Igen, olyan babonának hangzik, és vicces is, de anyukám szerint 9 hónapos terhesen megdobták a nyakát cseresznyemaggal, és én a nyakamon egy piros foltocskával születtem, ami állítólag 3 hét után elmúlt. :)
Amúgy szerintem semmi csúnya és maradandó nem fog látszódni a babádon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!