Amennyiben nem a kezeden lévő bőrfelületen hordod a magzatot, nem.
2011. okt. 20. 18:55
4/13 anonim válasza:
Nem, mivel a kezedet égeted meg.
Egyébként ez nem babona:-) Anno a fiammal a hasamat égettem meg(már nagy hasam volt), és bizony a fiam fenekén születésekor ugyanolyan "folt" volt(van), mint amilyen a heg volt a hasamon.
2011. okt. 20. 19:00
5/13 anonim válasza:
Hogy lehet valaki ilyen egyszerű...?
2011. okt. 20. 19:00
6/13 anonim válasza:
Erre írják, amit egyik válaszoló írt, hogy VÉLETLEN. Aki tanult biológiát, amit egyébként minden iskolában tanítanak, tudja, hogy fizikai képtelenség. Babona. És a babonákat véletlen egybeesés élteti.
2011. okt. 20. 19:04
7/13 Atroposz válasza:
Tudom ,hogy kifogtok ezek után röhögni, de a mostoha nagybátyámnak van egy tenyér lenyomat a hátán és annak az a története hogy az apja egyszer jól oda csapot az asszonya hátára.De tényleg egy tenyér lenyomat van a hátán. Aki elhiszi elhiszi aki nem az nem .Vigyázok is....
2011. okt. 20. 20:37
8/13 anonim válasza:
Istenem én 20 hetesen elvágtam keresztbe a tenyerem dinnyevágás közben akkor a kislányom tenyerén ott lesz a vágás?Na neeeeeeeee!
Bár akkor a szomszédasszony itt volt és azt mondta hogy töröljem a fenekembe a kezem hogy ne látsszon meg a babán.
Majd egy hónap múlva megírom miután megszületik ok?
:)))))))
2011. okt. 20. 20:49
9/13 anonim válasza:
Igen ez csak egy babona, nem lesz semmi nyoma a babádon:)
2011. okt. 20. 20:56
10/13 anonim válasza:
:)
De jó lehet ilyen egyszerűnek lenni, milyen jó lehet, ha a terhességgel kapcsolatban csak ilyesmiken aggódik az ember (mert a többi valós probléma túl bonyolult ahhoz, hogy az ilyen emberek felfogják)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!