Mekkora az esély arra, hogy a pici babámon marad nyoma?
Délelött véletlenül a combomra borul kb fél dl forró víz. Jócskán meglátszódott, de mostanra már tiszta hólyag az egész. Van esély, hogy a babámon marad valami nyoma? A párom azt mondta, hogy mivel nem a hasimra borult, így ő nem hiszi, de én nagyon félek!
Köszi a válaszokat 37h pocis
Babona...
akárhova borult volna sem látszana meg a babátokon! Ne parázz!:)
Hát nem tudom. Én is azt mondtam anno, hogy babona. Megégettem az alkarom a sütő ajtajával, olyan 24-25 hetes lehettem. Még ma is látszik a nyoma. A fiamon is lett ott egy folt, olyan véraláfutás szerű, egyre halványodik, "zsugorodik", de még látszik. Szerintem el fog tűnni neki.
5 hónapos fiúcska anyukája
nekem is volt két ismerősőm akik így jártak. Nem tudom babona eés csak véletlen egybeesés, de a lányon a kezén ott volt egy szőrős barna nem tudom minek hívják, a másiknak meg a hátán egy tenyérnyom, mert az ő anyját meg jól hátba vágták.
De szerintem ne aggódj mert én is megégettem magam (jó nem leforráztam) de nem látszott semmi a babámon. Pedig én is izgultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!