Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetesek, hogy álltok az...

28 hetesek, hogy álltok az előkészületekkel? Mi az, ami már kész és mi az, ami még hiányzik?

Figyelt kérdés

2. babám. Minden ruhája megvan (vettem újakat is, meg ami maradt a fiamtól), már a 2-3 törölközőjéből is megvettem 1-et. Már ki is mostam őket, most száradnak az udvaron, de vasalni csak később fogom, mert a szekrényük még nincs elkészítve. Lányom lesz, az én babakori fülbevalómat fogom neki adni, el van törve, már elvittem az ékszereshez megtisztíttatni és megjavíttatni, holnap az is kész lesz. A fagyasztóba már több adag félkész ennivalót eltettem szülés utánra (rántott húsnak való kiklopfolva, befűszerezve, szilvásgombóc, töltött paprika, fagyasztott leveszöldség előkészítve, csülöklé és hús levesnek lefagyasztva), de még fogok eltenni (krumplisnudli, derelye, töltött káposzta, fasírthús begyúrva), hogy az első napokban ne a főzéssel legyek elfoglalva (a fiammal két hetesen jöttünk haza, most pedig karácsonyra pár naposan jövünk haza).

Talán kicsit elsietem a dolgot, de hatalmas a hasam, fáj a derekam, muszáj időben elkezdjem a készülődést, mert később nem fogom bírni. A szekrényeket át kell rendezni, kiságyat kell venni. Ráadásul építkezünk, javítunk, azzal leszek elfoglalva és a téli nagytakarítás is hátra van. Nem szeretném, ha időnap előtt érkezne a lányunk (fiam 38 hétre született, a lányom aktívabb már most és különben is a lányok mindíg jobban sietnek, mint a fiúk), így a végefelé töb időt kell fordítsak pihenésre is.

Jó volt összegezni fejben a dolgokat:) Ti hogy álltok?

2011. szept. 30. 13:37
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Kinga voltam :)
2011. szept. 30. 23:30
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Második vagyok , Kati

Gyógyszertáros shea vajas kencével kenem magam.Elejétől csak a pocakom kentem, ehelyett a ffenekem, combom mellem csíkosodott be a pocakomon semmi. Vajon a krémtől nem csíkos a pocim? :O :)

Mi amikor 24 hetesen voltunk 4D-n, teljesen kivehető vonásai voltak/vannak. Az orra, szája, teljesen az enyém, még az ultrahangozó is megjegyezte hogy milyen nagy a hasonlóság :) A füole az apjáé de minden más az ENYÉÉM :)

2011. okt. 1. 16:32
 33/35 anonim ***** válasza:
mutatsz róla egy képet? :)
2011. okt. 1. 17:26
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

:-O

Uhhh, én 29 hetes vagyok, de még semmi sincs az égvilágon... se ruha, se kiságy/bútor, se babakocsi, semmi... Nemhogy előre főzés, meg kórházi cucc. Igazából elég tanácstalan is vagyok, nem is tudom igazán mi kell, meg mennyi, nem akarok csomó hülyeséget venni, miközben valami hasznos/fontos kimarad.

De nekem mindenki azt mondogatja, mennyire ráérek még :), szóval mi is Pató Pálék vagyunk inkább :)

(Pedig első baba, szóval az egész szobát - egy mini dolgozóból lesz babaszoba - át kell alkítani, újrafesteni is, ahhoz hogy babaképes legyen.)

Én kb +5 kg-nál tartok, csík egyenlőre nincs (remélem nem is lesz), a linea nigra viszont egyre erősebb a köldököm körül, egy nagy gyűrű :)

Nekünk kisfiú lesz.

Mindenkinek szép babavárást!

2011. okt. 1. 17:57
 35/35 anonim ***** válasza:

Kati vagyok

Mostanra már 31. hetes :))

Jelentem mindenünk megvan az utolsó kis zokniig! :)

egyedül ami hiányzik az a nekem való kórházi csomag. Abba még venni kell köntöst, pizsiket, melltartóbetétet, meg amolyan betétet ja és francia bugyit is hogy a betétet használni tudjam. Kb ennyi :))) Nagyon várom a Tökmagom. Anyukám kötött neki egy pulcsit benne a nevével. Énis kötök most egyet, bár én kezdő vagyok a kötésbe de a szívem benne van :)

2011. okt. 15. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!