Júli végére, aug elejére kiírt kismamik hogy vagytok? Hány kg plusz van eddig? Mennyit mozok a babátok? Hogy álltok az előkészületekkel?
Szia! Augusztus 3-ra várom, második kisfiam. Szinte minden megvan már, csak apróságok hiányoznak, meg a szobájukat kell kicsit átalakítani. Eddig 6-7 kg jött fel. Mozog minden nap elég sokat, de legalább tudom, hogy minden rendben van odabent:) Nincs különösebb problémám szerencsére, még május végéig, júni közepéig tervezem, hogy dolgozom, ha nem lesz semmi gond.
És Te kedves kérdező?
Július 25-re várjuk az első babánkat, aki kislány. A 18. hát óta nagyon jól vagyok, tényleg élvezem a terhességet. A hasam kicsi, így nem akadályoz semmiben, jókat alszom, nincs okom panaszra. 3 kilót híztam eddig, de olyan fura, hogy egyik napról a másikra le-föl vándorol fél-egy kiló...
Megvan a kiságy, a pelenkázó, pár ruha (hétfőn kapunk egy csomót egy ismerőstől), jövő vasárnap festjük a szobát baráti segítséggel pisztácia+csokibarna színűre, vicces cicás bordűrrel. A többit meg lassacskán beszerezzük, nem akarok az utolsó szögig mindent megvenni, csak amit tényleg fontos. A babakocsi lesz az utolsó és a legnagyobb kiadás, mert mániákusan ragaszkodok egy drágább fajtához :)
Mindenkinek nagyon boldog babavárást!!!!
Én is pont július 28-ra vagyok kiírva!! :-))))
Én eddig 3 kg-nál járok, bár eleve +10 kg-mal kezdtem neki :-(
A babacuccok még nincsenek meg, nem is nagyon lenne hova tenni őket, mert felújítunk + nem is nagyon van pénz még rá, majd talán júniusban/tól, de én már be vagyok sózva, állandóan a kisbabás oldalakat bújom pl Vaterán is :-D A picur leginkább csak este meg reggel mozog, bár volt olyan, hogy napközben is elég sokat mozgott :-)
Mindenkinek boldog babavárást és kellemes húsvétot! :-)
26 hkm
Én a második fiamat várom aug 02 re vagyok kiírva ,idáig 10 kg híztam,59 kg -val kezdtem a terhességet +5 kg volt rajtam ,az első fiam 31 hónapos,tőle sok minden meg maradt ,kórházi csomag még nincs kész,jól vagyok csak ha sokat vagyok fent akkor már nyomja az epémet
Minden jót nektek!
Szia/Sziasztok :-)
Én is augusztus másodikára vagyok kiírva. Második baba és kislány (nagyobbik lánykám most 18 hónapos).
Nagyon jól érzem magam, még elég fürge vagyok és egyenlőre az alvással sincs gondom :-)
Pocakom nem túl nagy, de az első várandóságomnál sem volt az. Jelenleg +3kg-nál járok, 48kg volt a kezdősúlyom (164cm a magasságom).
Pocakcsajszim igen aktív, sokat mocorog :-)
Szerencsére csak apróságokat kell vennünk, ezeket már apránként el is kezdtük beszerezni. A kórházi csomagot a 34-35. hétre fogom készre összepakolni.
Mindenkinek szép babavárást és jó egészséget kívánok! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!