Augusztus közepén szülő kismamik, hogy álltok az előkészületekkel?
Szia!
Aug.19-re vagyok kiírva,de UH szerint 1héttel előrébb vagyunk.(első gyerek)Mi már lassan kezdünk vásárolgatni.Ezek vannak már meg: kiságy,néhány body,sapka,textil-és eldobható pelenka,popsitörlő,fürdető kád,kifogó,pólya,gyerekülés.Folyamatban van: babakocsi,hordozó.
Nekünk kisfiúnk lesz.Ti már tudjátok?Hol tartotok a vásárlásban?Boldog babavárást kívánok!
Szia, én szeptember 7-re vagyok kiírva, és úgy mint az előttem író, még nem kezdtem neki, csak gondolatban. Nálam is egy kicsit a babona is közrejátszik és még várom a köv. orvosi vizsgálatot, hogy a méhszájammal minden ok.Remélem!!!
De azért gondolom Te már egy kicsit előrébb vagy vele. Nagyon sok boldogságot kívánok és jó válogatást a babacuccok között!
Üdv. 24 hetes kismama
szia.aug 22-re vok kiirva,de már elég sok minden megvan-kiságy,pelenkázó,ruhák,kiskád,bkocsi,hordozó.már csak ezek a kisebb aproságok kellenek-pelus,törlők,olajok,fürdetők,meg ilyenek,de apránkként ezt is beszerzem majd.
mi sajnos nem tudjuk még a nemét,mert nem mutattta eddig magát rendesen-4d-re sajnos meg nincs pénz.
Boldog pocakosodást
Helló, én aug. 15-re vagyok kiírva. Nekünk elég sok minden maradt az előző gyerkőc után, aki még nincs 3 éves. Kiságy, babakocsi, hordozó, pelenkázó, kisruhák. Vettem már egy pár ruhácskát persze, meg textilpelust, kifogót, sterilizálót (az elsőnél nem volt). Igazából majd június végén kezdjük alakítani itthon is a terepet. Ja, és kisfiú, név még nincs.
Boldog babavárást mindenkinek:)
26+5
Szia! Augusztus 19-re vagyok kiírva, és a múltheti 4D vizsgálaton tudtuk meg, hogy nekünk is kisfiunk lesz!:)
Nekünk megvan a kiságy,pólya,paplan,pléd,párna,pár db kisruci. Most tartunk a babakocsi vadászatnál,de már belebolondulok,mert egyszerűen nem tudom eldönteni hogy milyen lenne a legjobb és persze olcsó is legyen! Mi sem vagyunk eleresztve anyagilag, a 4D-re is úgy kuporgattuk össze,de megérte:)
A nevekkel mi is hadilábon állunk, de már kiválogattuk az esélyeseket.(Donát,Balázs,Norbert,Milán)Hát mindenesetre nehéz a döntés!:)
Örömteli babavárást mindenkinek!
Sziasztok! Úgy látom a szeptemberi kismamák elég babonásak :))))))) Mi szept. 8-ra vagyunk kiírva, és kismamanadrágon kívül még nem vettünk semmit, csak "gondolatban"! De már alig várom, h mehessek vásárolni :)))), csaka férjem mindig "visszaránt", h "Tudod, megbeszéltük...." és igaza is van! Nekünk is kisfiú lesz, a nevével nagyon hadilábon állunk, nehéz menet lesz. A férjemet Gergelynek hívják és megbeszéltük, ha nem jutunk dűlőre akkor az lesz a baba neve is, de én most beleszerettem a Gellért-be, de neki egyeltalán nem tetszik. Még szóba került a Bence és a Kornél is.
Boldog babavárást!
23 h. pocis :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!