Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Augusztus közepén szülő...

Augusztus közepén szülő kismamik, hogy álltok az előkészületekkel?

Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 09:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
sziasztok! én aug. 22-re vagyok kiírva,de a genetikus szerint legalább egy héttel több idős vagyok, szóval én is a hó közepére várom.:) lányom lesz, egyenlőre legalábbis, annak látták, mivel van 2 nagy a ruhák elvannak rakva, de semmi egyebem nincs még, én is a hetedik hónap utánra hagyom , babonából. a nevét mi sem tudjuk, van egy Alexandrám, egy Elizabetem, nem tudom a picinek valami kis egyszerű igazi magyarost gondoltam, hogy Anna, ilyesmi. szerintetek?
2009. máj. 14. 12:46
 12/19 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok az aug, 22-re kiírt km,. esetleg leírhatnánk azt is, ki hol fog szülni, mert lehet, hogy néhányunk találkozhatna is? mármint a kórházban, bocsi a témáért, hogy ezzel ide írtam, csak ha már így összejövünk ..., :) én a bp.-i II.-es női klinikán.
2009. máj. 14. 12:50
 13/19 anonim ***** válasza:
12:26-os vagyok! Én Tatabányán fogok szülni!
2009. máj. 14. 12:59
 14/19 anonim ***** válasza:

Helló Mindenkinek!

2.válaszoló vagyok.Nekünk már rég megvannak a nevek,készültünk mindkét nemből.Fiúnkat Roland Andrásnak fogják hívni (2keresztneve lesz)Békés megyéből írok.

2009. máj. 14. 13:07
 15/19 anonim ***** válasza:
12.50-kor válaszoló kismaminak írom, hogy én is a II. sz. Női Klinikán fogok szülni aug.11-én. Ki az orvosod?
2009. máj. 14. 14:08
 16/19 anonim ***** válasza:

4.válaszoló vagyok.hát jo messze van tölem mindenki,mert én Keszthelyen fogok szülni.sajna ahogy már leírtam még nem tudjuk a nemét,de a nevek már megvannak az első pillanattól.kislány:Luca Sára kisfiú:Bendegúz Attila

kedves szintén 22-re kiirt kmama-én is uh szerint késöbbre várom pár nappal.ez lehet a 22 csapdája

:D

2009. máj. 14. 16:09
 17/19 anonim ***** válasza:

Sziasztok az én dátumom júl.28 vagy aug 12. Kíváncsi leszek.

A 24. héten voltunk 4D-n úgy néz ki kisleányunk lesz. A neve: Laura Panka lesz.(Ha fiúcska lenne Károly Pál) Én székesfehérvári vagyok nincs fogadott orvosom úgyhogy kíváncsi leszek, milyenek lesznek velem a kórházban!? Nekünk is van már jó sok ruhánk, de csak ruhák semmi egyéb. Én nem babonából gondolom , de remélem még egy kicsit ráérek.

Mindenkinek jó babavárást kívánok!

26+5 hetes kismami

2009. máj. 14. 16:32
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ!Augusztus 21-re vagyok kiírva, még nem tudom, hol fogok szülni. Egerbe járok magánrendelésre. Névben a Martinra gondoltunk, de még változhat... Sziasztok!
2009. máj. 14. 19:20
 19/19 anonim ***** válasza:
14. 08.-kor író kismama! nincs orvosom, sem szülésznőm, a két klinika közül is csak hallomások miatt döntöttem a kettes mellett, mert az egyesről több negatívumot hallottam...22-es csapdája!- ez tök jó! :)
2009. máj. 14. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!